כללי כמה לוקחים על עיצוב תמונת מחזור לגן? אשמח לדעת בהקדם.

• הוסף לסימניות
או שאת חולמת או שאת לא חיה בעולמנו...
אם אין לה בעיה לעשות בבית דפוס, היא לא מבדילה בין גרפיקה מושקעת לכזאת שלא.
אם את ממש פנויה ויש לך עודף של זמן, את יכולה לקחת ב-20 ש"ח ואפילו בהתנדבות
אבל---
חשוב להדגיש את זה ללקוחה.
ש"כרגע אעשה לך מחיר מאד זול"...
הבעיה זה לא עניין הזול, הבעיה זה הערכה. לא מעריכים את העבודה של הגרפיקאיות כי היום אפשר לקחת מפריפיק וחסל.

• הוסף לסימניות
הבעיה זה לא עניין הזול, הבעיה זה הערכה. לא מעריכים את העבודה של הגרפיקאיות כי היום אפשר לקחת מפריפיק וחסל.

במחיר שאת גובה- למה שיעריכו?
(כמובן שזה לא אישי אלייך..
כמתחילה אני גם לקחתי ולפעמים- כשממש אין לי עבודה, עדיין עושה מחירים ממש טובים
אבל- מדגישה שזה רק לשבוע הקרוב וחד פעמי וכו'...
כי באמת עדיף לעשות משהו מלא כלום...
אבל לומר שאם עשיתי עבודה לגננת ב-20 ש"ח והשקעתי כ"כ כדי שאח"כ היא תעריך את העבודה ותשלם יותר בפעם הבאה? זה לא נכון לדעתי...

• הוסף לסימניות
יכולתי לומר לה שבשמחה היא יכולה ללכת לבית הדפוס ולשלם את המחיר, אך בחרתי לעשות לה את זה באותו מחיר מסיבה אחת פשוטה, היום אני אקח לה 20 שקל, אחרי שיראו את העבודה יבינו שיש פה השקעה ויתנו יותר בפעם הבאה. שנית, אפשר לקחת מחיר גבוה ולצאת עם גן אחד, ואפשר לקחת מחיר נמוך וליצור נטוורקינג גדול ברחבי העיר.
אם זה השיקול היה עדיף לעשות לה בחינם

• הוסף לסימניות
לגבי תמחור עיצוב תמונות מחזור לגן
אני לוקחת מחיר מסוים לעיצוב כמו 210,
ועוד שקל נוסף לכל תמונה.
כלומר, אם בעיצוב מכניסים 5 תמונות לכל ילד אז 5 שח לכל ילד.
כמובן שעושים את זה באינדיזיין ואז פשוט מכניסים את התמונות עם אלט .. תענוג!
שימי לב שאם התמונות לא צולמו ע"י צלמת לרוב צריך לסובב ולסדר.
אם זאת צלמת תזכירי לה לצלם את כולם או לאורך או לרוחב- סתם יהיה לעזרתך:)
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
אגב המחיר בשוק שידוע לי כצלמת שמעצבת לבד
לוקחים לגננת כ8 ש"ח לתמונה כולל עיצוב לא כולל הדפסה.
כמובן שחייב להיות מינימום ילדים…

• הוסף לסימניות
אם זה השיקול היה עדיף לעשות לה בחינם

בדיוק לפני שבוע הייתי בהרצאה של רונית כפיר ב"תמך"
שדיברה על הנושא של תימחור
אחד הכללים שהיא החכימה אותנו זה "לעולם לא לעבוד בחינם"!
והיה לה גם הסבר מנומק מדוע
[במקרה זה זה באמת נקרא "חינם..."]

ואגב, @Connected הייתי ממליצה לך [ולכל עצמאית] לברר ב"תמך" על קורסים/הרצאות בתחום השיווק והתימחור
זה פשוט פותח את העיניים ללמוד מה נכון לעשות בעסק שלך.

• הוסף לסימניות
עיצבתי לצלמת תמונת מחזור היא אמרה לי בדיוק איזה סגנון עיצוב לפי מה שהיא עיצבה לגן שנה שעברה והגננת מאד אהבה אז.
עיצבתי באותו סגנון, שלחתי לה, הגננת ראתה ומאד אהבה, היא לקחה את זה לגן כדי להראות לגננת וסייעת הנוספות גם, והגננת השניה לא כ"כ אהבה את העיצוב והיא רוצה יחסית הרבה שינויים חלק מהשינויים הורדתי אותה מזה ואמרתי לה שזה לא אפשרי.
בגלל שזה דרך צלמת המחיר עשיתי לה מחיר טוב האם זה הגיוני לבקש תוספת מחיר על השינויים?
(אגב, לכל אלה שמורידות מחירים אז הנה דוגמא לתוצאה למה לא ממומלץ להוריד מחירים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה