- הוסף לסימניות
דרך אגב עו"ס גם בעל תואר שני לבד לא מוסמך לטפל אלא אם כן עבר הכשרה לטפל
יש הכשרה בלימודים
וחוקית מותר להם
כמעט כל תואר שני בעו"ס הוא קליני.
ויש גם תואר שני בעו"ס וזקנהכי בציבור שלנו זה ההתמחות היחידה שיש לה לימודים בהפרדה.
יש גם התמחויות בשיקום ובמשפחה.
אני לא מגדת לה, אני אומרת למטופלים הפוטנציאליים שלהמה תגידי לעו"סית שמטפלת בקליניקה משלה? היא לא חייבת להגדיר את הנעשה בה.
073-3333-101אין לי אפשרות
איך בכל זאת אני יוצרת איתך קשר
אולי פסיכותרפיה לא זוכרת בדיוק
זה כבר כמו אלו שלא למדו עו"ס כשלעצו אינו תואר טיפולי ,בלי הסמכה כלשהו או קורס כלשהו אולי נגיד יכול להיות פסיכותפיה ו הסמכה אחת אני לא בדיוק יודעת
אני יודעת שבלי זה הם בכלל לא מוסמכים לטיפול
ולפעמים דווקא הלא אקדמאיים אנשים מרגישים שעזרו להם ,אז זה מהמלצות והצלחות
כאמור חוקית מותר לעו"ס תואר ראשון לטפל בקליניקה פרטית,לא בקליניקה פרטית, ככל הידוע לי.
הכשרתו בתואר ראשון דלה מכדי להעניק טיפול, וניתנת בעיקר במסגרות שיש לו בהן פיקוח והדרכה צמודים.
אני לא מגדת לה, אני אומרת למטופלים הפוטנציאליים שלה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //