כמה מקבלים על עבודה ביום הבחירות?

• הוסף לסימניות
מישהו מירושלים הוזמן לראיון?
זה בטלפון שמזמינים?

• הוסף לסימניות
התכוונתי להיום כמובן...
בראש אני עדיין בחמישי...

אני יודעת על מישהי מאזור ירושלים שזומנה לשבוע הבא, דרך המייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1503647:
התכוונתי להיום כמובן...
בראש אני עדיין בחמישי...

אני יודעת על מישהי מאזור ירושלים שזומנה לשבוע הבא, דרך המייל.

גם אמא שלי זומנה להיום, ב-SMS
מעניין, איך החלוקה לSMS או מייל:confused:

כן, אני מכירה 2 כאלה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1503669:
גם אמא שלי זומנה להיום, ב-SMS
מעניין, איך החלוקה לSMS או מייל:confused:

כן, אני מכירה 2 כאלה ;)

אלי התקשרו טלפונית.
לא סמס או מייל

• הוסף לסימניות
איך אפשר להירשם להיות משקיף ביהדות התורה?

• הוסף לסימניות
הייתי בהדרכה הפרונטלית של מזכירי הקלפי שבסופה היה מבחן, נראה לי שלא עברתי את המבחן מישהו יודע מה יעשו איתי כי לא קיבלתי מהם תשובה כבר שלוש ימים וכן אם למישהו יש את המספר של וועדת הבחירות של דן לצורך בירור תודה

• הוסף לסימניות
אל תשאל כמה מקבלים
תשאל אם מקבלים את זה בסוף!

בעלי עבד בבחירות הקודמות ועדין לא ראינו שקל....
בעלי עבד מטעם ג חייבת לציין שקיבלנו ישר תכסף!!!!

• הוסף לסימניות
הייתי בהדרכה הפרונטלית של מזכירי הקלפי שבסופה היה מבחן, נראה לי שלא עברתי את המבחן מישהו יודע מה יעשו איתי כי לא קיבלתי מהם תשובה כבר שלוש ימים וכן אם למישהו יש את המספר של וועדת הבחירות של דן לצורך בירור תודה
א. יש אשכול שלם בנושא : https://www.prog.co.il/threads/מזכירי-קלפי-לכנסת-ה-23.503940/
ב. הם מתקשים רק למי שלא עבר, בהמשך ישלח מייל למי שכן עבר

• הוסף לסימניות
עבדתי בבחירות האחרונות כיו"ר קלפי דרך משה ליאון והחוק אומר שעד שישים יום מיום העבודה מעסיק חייב לשלם ושבוע שעבר עבר שישים יום
השאלה עם חוק זה קיים גם לעובדים של מפלגות או שהם יכולים לטעון שזה קשור למדינה ולא אליהם???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה