נכתב ע"י ליבי;517030:22 ש"ח למתחילה זה מידי הרבה, זה כולל ספונג'ה ומזכירות?
נכתב ע"י פרסומאית;517025:הכי מעניין אותי בשביל מה יש צורך בתמונה???
אתם עושים אבחון לפי תווי הפנים???
נכתב ע"י lmaof;517074:לא נורא , אני מבינה,
רק דבר אחד אני רוצה להגיד:
אלו שמתחילים במינימום ולא חושבים שהם מי יודע מה.... בסוף יגיעו למקסימום 200 ש"ח לשעה וכו'
ואלו שחושבים שכבר בהתחלה יקבלו מקסימום גם מינימום לא יהיה להם....
איך אומרים? ראש עיר התחיל מלטאטא את הרחובות!!!
גרפיקאית שהוציאה סכומים גדולים על לימודים, ומכחילה את גבה על המשענת, מלבינה את כפות ידיה ממשטח העכבר, מאדימה את עיניה מול המסך צריכה לפחות 27-30 לשעה כהתחלה.נכתב ע"י lmaof;517074:לא נורא , אני מבינה,
רק דבר אחד אני רוצה להגיד:
אלו שמתחילים במינימום ולא חושבים שהם מי יודע מה.... בסוף יגיעו למקסימום 200 ש"ח לשעה וכו'
ואלו שחושבים שכבר בהתחלה יקבלו מקסימום גם מינימום לא יהיה להם....
איך אומרים? ראש עיר התחיל מלטאטא את הרחובות!!!
נכתב ע"י נוי;517115:עם כל הכאב, זה עניין של הצע וביקוש. (ע"ע שכרן של המורות/ גננות לעומת המלמדים)
על כל גרפיקאית שתצא בהדר מהמעסיק ותודיע:"אני לא עובדת בפחות מ30- לשעה" תבואנה עשר (ואולי יותר) במקומה.
ולזו ששאלה על ההצעת עבודה- אם זה כולל נקיון. העלבת את עובדות הנקיון. הן מקבלות מינימום 45, 50 לשעה, והן לא הוציאו 20000 ש"ח להשכלה ולציוד. הוא שאמרנו-ענין של הצע וביקוש.
נכתב ע"י lmaof;516982:סליחה, אבל כל המקומונים עובדים במחיר הזה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים