כללי כמה מקבלת?

• הוסף לסימניות
נושא כואב, וזה כישלון לציבור שלנו!!
(בכל משרד חילוני לא נראה לי שהניצול הוא כ"כ גדול)

• הוסף לסימניות
הכי מעניין אותי בשביל מה יש צורך בתמונה???
אתם עושים אבחון לפי תווי הפנים???

• הוסף לסימניות
22 ש"ח למתחילה זה מידי הרבה, זה כולל ספונג'ה ומזכירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;517030:
22 ש"ח למתחילה זה מידי הרבה, זה כולל ספונג'ה ומזכירות?

את צודקת. תיקון טעות: (מפורסם בפורום השכן, דרושים)

icon1.gif
דרושה גרפיקאית
<hr style="color: rgb(191, 191, 191); background-color: rgb(191, 191, 191);" size="1"> דרושה גרפיקאית לעיתון

המשרד בבני ברק
סביבת עבודה נעימה
יש לשלוח קורות חיים ותיק עבודות (רצוי תמונה) למייל:
1. מתחילה - 6 שעות ביום 4 פע' בשבוע - 20 ש"ח לשעה 2. מתקדמת בעלת נסיון - שעתיים ביום 4 פע' בשבוע - 30 ש"ח לשעה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומאית;517025:
הכי מעניין אותי בשביל מה יש צורך בתמונה???
אתם עושים אבחון לפי תווי הפנים???

לא להיסחף,
הכוונה לעבודות בקובץ jpeg ולא pdf

• הוסף לסימניות
מדובר לגרפיקאיות שמעדיפות עבודה מסודרת עם משכורת חודשית. נקודה.

• הוסף לסימניות
מילארד וחברי פרוג - זה עבד!!!! מתחילים לעלות תעריפים תוך דקות (לאט לאט הם יגיעו למקום)

דרושה גרפיקאית לעיתון

המשרד בבני ברק
סביבת עבודה נעימה
יש לשלוח קורות חיים ותיק עבודות (רצוי תמונה) למייל:
1. מתחילה - 6 שעות ביום 4 פע' בשבוע - 20 ש"ח לשעה 2. מתקדמת בעלת נסיון - שעתיים ביום 4 פע' בשבוע - 30 ש"ח לשעה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.

האמת שאנחנו צוות עיתון מקומי
ומחפשים גרפיקאית מתחילה - 22 ש"ח
ומתקדמת - 28 ש"ח
6 שעות ביום 4 פע' בשבוע
בבני ברק,
למעונינת , נא לשלוח למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קורות חיים ותיק עבודות (רצוי תמונה)

• הוסף לסימניות
lmaof
אני מתנצל כוונתי הייתה באופן כללי ולא אישית

• הוסף לסימניות
למה עשיתם למעוף לינצ'??
לא נראה לכם- אל תלכו!

היא משכה למישהו באזניים שיבוא אליה???

• הוסף לסימניות
לא נורא , אני מבינה,
רק דבר אחד אני רוצה להגיד:
אלו שמתחילים במינימום ולא חושבים שהם מי יודע מה.... בסוף יגיעו למקסימום 200 ש"ח לשעה וכו'
ואלו שחושבים שכבר בהתחלה יקבלו מקסימום גם מינימום לא יהיה להם....
איך אומרים? ראש עיר התחיל מלטאטא את הרחובות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;517074:
לא נורא , אני מבינה,
אלו שמתחילים במינימום ולא חושבים שהם מי יודע מה.... בסוף יגיעו למקסימום 200 ש"ח לשעה וכו'

נכון ולא נכון

• הוסף לסימניות
את צודקת לגמרי שגרפיקאית מתחילה לא יכולה לדרוש סכום גבוה. כי רואים על גרפיקאית אם היא בעלת נסיון או לא. אבל יש שכר מינימום, שהוא שכר שמקבלים כל העובדים במשק, כולל קופאיות ומנקות, שאין להם שום השכלה.
את באה לבחורה שהשקיעה שנתיים בלימודים, בציוד, בתרגול וכו', ואומרת לה- את שווה בעיני כמו אחת שלא למדה כלום. וזה נקרא יחס מזלזל. לענ"ד השכר לגרפיקאית מתחילה צריך לעמוד על 25 ש"ח לשעה. מינימום.

• הוסף לסימניות
ועם אופציה להעלות ל-30 לאחר זמן קצר, אם רואים שהיא מתאימה ובעלת פוטנציאל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;517074:
לא נורא , אני מבינה,
גרפיקאית שהוציאה סכומים גדולים על לימודים, ומכחילה את גבה על המשענת, מלבינה את כפות ידיה ממשטח העכבר, מאדימה את עיניה מול המסך צריכה לפחות 27-30 לשעה כהתחלה.
מעסיקים שנוהגים בעובדים כמינימום, ושכרם 22 שקל לשעה (כאילו הן עובדות בחנות נדוניא בבני ברק), גם את המינימום לא יהיה להם. העובדים ללא מוטיבציה, ברגע שתהיה להם הצעת עבודה מהמתחרים (ותהיה להם) הם יעברו אליהם אחרי הנסיון שרכשו אצליך (וד"ל). :)

• הוסף לסימניות
עם כל הכאב, זה עניין של הצע וביקוש. (ע"ע שכרן של המורות/ גננות לעומת המלמדים)
על כל גרפיקאית שתצא בהדר מהמעסיק ותודיע:"אני לא עובדת בפחות מ30- לשעה" תבואנה עשר (ואולי יותר) במקומה.
ולזו ששאלה על ההצעת עבודה- אם זה כולל נקיון. העלבת את עובדות הנקיון. הן מקבלות מינימום 45, 50 לשעה, והן לא הוציאו 20000 ש"ח להשכלה ולציוד. הוא שאמרנו-ענין של הצע וביקוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;517115:
עם כל הכאב, זה עניין של הצע וביקוש. (ע"ע שכרן של המורות/ גננות לעומת המלמדים)
על כל גרפיקאית שתצא בהדר מהמעסיק ותודיע:"אני לא עובדת בפחות מ30- לשעה" תבואנה עשר (ואולי יותר) במקומה.
ולזו ששאלה על ההצעת עבודה- אם זה כולל נקיון. העלבת את עובדות הנקיון. הן מקבלות מינימום 45, 50 לשעה, והן לא הוציאו 20000 ש"ח להשכלה ולציוד. הוא שאמרנו-ענין של הצע וביקוש.

זו הבעיה היום.
בכל מקצוע שהסמינרים נוגעים, ניכרת קריסה מיידית.

חבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;516982:
סליחה, אבל כל המקומונים עובדים במחיר הזה....

אז העובדה שכל המקומונים נצלנים, הופכת את התופעה הזו לראויה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה