דרוש מידע כמה מקובל לבקש על זה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם זה משהו שאת עושה במיוחד בשבילו, כמו ללכת להביא אותו מהת"ת, לשמוא אצלו בבית, או להכין ארוחת ערב במיוחד בשבילו - זה צריך להיות סכום מספיק גבוה כדי שישתלם לך להתחייב לכזה דבר שתוקע אותך לכמה שעות כל יום.
אבל אם זה חבר של הבן שלך, ואת מכינה ארוחת ערב משפחתית, וכו', ככה שזה זורם לך בתוך הסדר יום הקבוע בכל מקרה - אפשר לבוא לקראת ולקחת סכום של כמה מאות חודשי.

• הוסף לסימניות
ורק אני במקום לחשב את התשלום ישר מרחמת על הילד... 😞
סליחה על השאלה
האם זה מקרה רווחה? (חד הורית, מישהו חולה במשפחה, מצב זמני מיוחד בבית וכו')
למה שילד לא יהיה בבית כל היום?
אם כן- אולי הם יוכלו לקבל אומנה יומית מהרווחה
מאמינה שהורי הילד לא היו פונים לפיתרון כה אח
לא אם אין להם ברירה...
ולגבי הרווחה מי שרוצה לפנות אליהם יכול, אבל מניסיון של חברה קרובה לפעמים הם מתערבים גם בדברים שלא רוצים התערבות שלהם
זה לקחת את כל החבילה

• הוסף לסימניות
זה יוצא 2000 ש"ח בחודש. זה לא כזה הרבה...

את אוספת אותו מהתלמוד תורה? בן כמה הילד?
לדעתי אם זה כולל גם הכנת ש"ב/ משחק/ יציאה מידי פעם אז זה צריך להיות יותר באזור ה2500 חודשי
זה כן הרבה
אם מטפלות לוקחות כזה מחיר מ8 עד 4 עם ארוחות זה נחשב הרבה..
ופה מדובר על 3 שעות (אמנם קשות) וארוחת ערב
ואין מה לומר - רחנות על הילד..

• הוסף לסימניות
זה כן הרבה
אם מטפלות לוקחות כזה מחיר מ8 עד 4 עם ארוחות זה נחשב הרבה..
ופה מדובר על 3 שעות (אמנם קשות) וארוחת ערב
ואין מה לומר - רחנות על הילד..
מטפלות מ8 עד 4 ב2000 ש"ח? זה ממש זול
אבל בלי קשר, מטפלת לוקחת עוד 5-8 ילדים. כאן לא נראה לי שהיא תמצא עוד ילד אחד אפילו להוסיף לקבוצה אז זה כמו מטפלת פרטית. מדובר על כל יום כל יום כולל ר"ח, צומות, ימים שגומרים מוקדם והתחייבות להיות בבית , זו עבודה ממש תובענית!

• הוסף לסימניות
קשה לשמוע..
השם שם אתכם להיות שליחים כדי לראות את מחסורו ולא משנה איזה מחיר תיקחו העיקר שתדאגו ללב שלו

• הוסף לסימניות
בן כמה הילד? בבית שלו או שלך?
7-8 בבית שלי
את אוספת אותו מהתלמוד תורה?
לא, הוא מגיע עם הסעה
סליחה על השאלה
האם זה מקרה רווחה? (חד הורית, מישהו חולה במשפחה, מצב זמני מיוחד בבית וכו')
למה שילד לא יהיה בבית כל היום?
אם כן- אולי הם יוכלו לקבל אומנה יומית מהרווחה
לא מקרה רווחה,
ההורים עובדים עד מאוחר

• הוסף לסימניות
עבודה קבועה 5 ימים זה יוצא קצת יותר משכר מינימום...

• הוסף לסימניות
תחשבני כמה שווה לך לקחת
ותבקשי מעט יותר
אם מתאים להם - טוב
אם לא - תתגמשי לסכום שחשבת בהתחלה.
(אם תקחי סכום שמקובל לקחת אבל לא תרגישי איתו שלימה - העבודה תהיה לך קשה הרבה יותר)

• הוסף לסימניות
זה יוצא בערך 1200 ש"ח,
לא הרבה,
בפרט אם מדובר על 3 שעות ולא חמש אז זה ממש לעג לרש...
לא אמרתי שזה כמה שאתם צריכים לקחת וגם לא יודע מה היה הסיטואציה אצלם
(אולי למטפלת היה עוד ילד וכו')
רק עניתי לכל המצקצקים עם המשפחות רווחה
לגופו של עניין אם הם צריכים אתכם יותר ממה שאתם רוצים אותם השמיים הם הגבול... התחייבות לכל הערבים זה מאוד מאוד קשה ואפשר לדרוש ע"ז הרבה. בפרט שזה כולל ארוחת ערב, וגם הרבה יותר קשה להעסיק ילד גדול
ואם אתם רוצים את התוספת הכנסה יותר ממה שהם צריכים אתכם אז 1200 זה לא כזה קצת
ואם מוסיפים עוד 20 ש"ח ליום על ארוחת ערב זה כבר 1600, זה כפול ממה שהם ישלמו על מעון משמונה עד 4
כמובן צריך לדעת כמה היא מרוויחה מזה שהיא עובדת עד מאוחר כדי לדעת בכמה היא מתמחרת את השווי של זה ולחשב בהתאם
בקיצור הצע וביקוש קלאסי

• הוסף לסימניות
כמובן צריך לדעת כמה היא מרוויחה מזה שהיא עובדת עד מאוחר כדי לדעת בכמה היא מתמחרת את השווי של זה ולחשב בהתאם
בקיצור הצע וביקוש קלאסי
כאילו משהו באמת יודע כמה המשהו האחר מרוויח...

ונגיד שהם מרוויחים מזה מלא, אולי הם נפלו כלכלית ולכן נאלצים להשאיר ילד אחה"צ אצל אנשים?
ואולי יש להם הוצאות רפואיות כבדות או מקרה אחר שגרם להם לשקוע בחובות גדולים?
אתה גדל ולומד שהעולם הרבה יותר מורכב...

בעייני,
אין קשר למצב האנשים.
פשוט לחשוב כמה אני חושב שמגיע לי על העבודה הזו.
האם זה מכביד עלי מאוד שיהיה עוד ילד שישחק עם הילדים שלי ואתן לו תשומת לב וארוחת ערב?
האם צריך לשבת איתו על למידה?
האם צריך לקחת ולהחזיר לת"ת?
במידה ואביא לילדיי בייביסטר, האם זה מקובל על ההורים שתשמור גם על הילד וכך אהיה פחות מוגבל?
אפשר תמיד להחליט על מחיר,
לדבר על תקופת ניסיון של שבועיים ולהחליט האם זה מתגמל אותי כמו שחשבתי והאם בכלל מתאים לי להמשיך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אצלנו ממש חמדנים
מטפלת לפי שעה לוקחת 30 שח לילד בשעות הבוקר!!
זה מטורף וחמדני!
והיא מגבילה ל3 תינוקות - כלומר 90 לשעה
בעיני זה מגעיל!

• הוסף לסימניות
אצלנו ממש חמדנים
זה מטורף וחמדני!
בעיני זה מגעיל!
למה מגעיל?

• הוסף לסימניות
אצלנו ממש חמדנים
זה מטורף וחמדני!
בעיני זה מגעיל!
איזה הגדרות...
אם יש כאלו ששולחות אליה סימן שיש חוסר במטפלות כי זו עבודה קשה מאד,
בקיצור כללי שוק חופשי...
אם זה נראה לך כ"כ משתלם ורווחי- תהיי את מטפלת בחצי מחיר.
פאנית שעובדת הרבה פחות קשה יכולה לקחת 150 לשעה, למה מטפלת לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה