- הוסף לסימניות
יש הבדל גדול בין ביביסיטר שבאה אליך ונותנת את כל השעה בשבילך,בין 80-100 ליום
חישבתי לפי זה שלביביסיטר קבועה אני משלמת 20 לשעה.
יוצא 60
הכנת א. ערב + חומרים מגיע לעוד20-40
לבין אישה שמצרפת ילד לילדים שלה אחר"צ.
יש הבדל גדול בין ביביסיטר שבאה אליך ונותנת את כל השעה בשבילך,בין 80-100 ליום
חישבתי לפי זה שלביביסיטר קבועה אני משלמת 20 לשעה.
יוצא 60
הכנת א. ערב + חומרים מגיע לעוד20-40
כי זה ניצול של המצב, אין לול, אין אוכל והיא רק שומרת על התינוק, זה ביבייסיטראיזה הגדרות...
אם יש כאלו ששולחות אליה סימן שיש חוסר במטפלות כי זו עבודה קשה מאד,
בקיצור כללי שוק חופשי...
אם זה נראה לך כ"כ משתלם ורווחי- תהיי את מטפלת בחצי מחיר.
פאנית שעובדת הרבה פחות קשה יכולה לקחת 150 לשעה, למה מטפלת לא?
כי זה התנהלות חמדנית!למה מגעיל?
מה חמדני בזה?כי זה התנהלות חמדנית!
ניצול של איזה מצב? אין מספיק מטפלות? למה?כי זה ניצול של המצב, אין לול, אין אוכל והיא רק שומרת על התינוק, זה ביבייסיטר
זכותה לבקש על ביביסיטר גם 100 שקל לילד לשעה וזכותך לא לשלוח אליה,זה ביבייסיטר
היא הייתה בבוקר עם הילדונתלכל המרחמים אשתו עבדה בין 4-9 בערב והיא היתה כל הבוקר עם הילדונת
אז כן, יש כאלו דברים. ולא תמיד זה רווחה.
בלת"קקבלתי הצעה לשמור באופן קבוע על ילד מהשעה שחוזר מהתלמוד תורה [בד"כ 16:00] עד שבע בערב כמובן כולל ארוחת ערב
השאלה היא כמה מקובל ונורמלי לדרוש על זה?
אשמח למענה,
תודה רבה
צהרון פרטי? שמרו רק על הילד שלך או היה עוד כמה? זה היה בשעות הערב כולל ארוחת ערב?זה לא מקביל לצהרון?
אני שילמתי לצהרון פרטי (לפני כמה שנים) 300-350 לחודש
וזה היה מחיר לגמרי מקובל
צהרון זה עד 16:00זה לא מקביל לצהרון?
פרטיצהרון פרטי? שמרו רק על הילד שלך או היה עוד כמה? זה היה בשעות הערב כולל ארוחת ערב?
מעולהפרטי
האמת לא רואה מה ההשוואה כאן לבייביסיטר
זה קבוע - לא נשווה מונית להסעה קבועה
זה בבית של השמרטפית
זה לא תינוק או משהו, ילד אחד, עם שאר הילדים שגם ככה בבית
יפה, אז אני מבינה שאת מצאת מישהי שהסכימה לשמור על הילד שלך ב-5 שקל לשעה בין השעות 16:00 ל-19:00 כולל ארוחת ערב. זה מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך, וממש לא משקף את מחיר השוק.פרטי
האמת לא רואה מה ההשוואה כאן לבייביסיטר
זה קבוע - לא נשווה מונית להסעה קבועה
זה בבית של השמרטפית
זה לא תינוק או משהו, ילד אחד, עם שאר הילדים שגם ככה בבית
אני גם לא מוכנה לעשות בייביסיטר, ולא עוד הרבה עבודות אחרותמעולה
את מוכנה לעשות את זה עבורי ב 300 ש"ח ?
תודה
מצאתי כמה כאלה,יפה, אז אני מבינה שאת מצאת מישהי שהסכימה לשמור על הילד שלך ב-5 שקל לשעה בין השעות 16:00 ל-19:00 כולל ארוחת ערב. זה מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך, וממש לא משקף את מחיר השוק.
ועוד ילד זה תשומת לב, יחס, אכפתיות וטיפול שוטף, ולא מדובר על הילד שלך אלא על ילד זר. יכול להיות שבעיניך זה לא שווה יותר מ-5 ש"ח לשעה, אבל בעיני רוב האנשים המחיר של שירות כזה הוא הרבה יותר יקר.
מאוד מעניין. אפשר לשאול באיזה עיר רווח ככה לשלוח ילדים עד שעה 19:00 לצהרון?מצאתי כמה כאלה,
ולפי בירור שעשיתי אז - זה היהה המחיר
אני אשמח מאוד שאנשים יתפרנסו
אין לי עניין שיקחו לא מחיר נמוך, ולא מחיר גבוה....
שאלו בתחילת האשכול כמה גובים על כזה שירות
ועניתי ע"פ בירור שערכתי לפני כמה שנים.....
כתבתי שבעיניי זה מקביל לצהרוןמאוד מעניין. אפשר לשאול באיזה עיר רווח ככה לשלוח ילדים עד שעה 19:00 לצהרון?
אף פעם לא נתקלתי בשירות כזה מוסדר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים