דרוש מידע כמה משלמים לבייביסיטר?

• הוסף לסימניות
בשבילי חסד זה עצם זה שאני מפנה את הערב ומתחייבת ויכול להיות שלפעמים מפסידה כי חברות שלי יצאו
ולא קשור לכסף

• הוסף לסימניות
אז היא יכולה לעשות חסד מושלם ובחינם
את מחליטה לה על החסדים שלה?!
אולי לגמרי בלי תשלום זה מידי קשה לה והיא משלבת חסד עם תשלום מופחת שמסתדר לשני הצדדים?

לשמור על ילדים בסכום נמוך ולא גבוה כמו שמקובל היום זהו חסד שאין כמותו,
בתור אמא לילדים לא נעים לי לתת למישהו לשמור בחינם, בטח לא באופן קבוע,
תשלום מופחת- זהו חסד מושלם שגם שכרו בצידו,
את יכולה להביע את דעתך,
אבל לא להחליט לאנשים איך הם ינהלו את עבודתם וחסדיהם- או תשלום מלא או בחינם.
זכותם לבחור דרך אמצעית.

• הוסף לסימניות
זה לא משנה
אני כועסת עליך שאת נותנת לנצל אותך, ולסחוט אותך
חבל שאת כועסת.
חשבתי על זה, עשיתי את השיקולים ולזה הגעתי כרגע...

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי

לא הבנתי למה החלטתם שבייביסיטר זה חסד?
ולכן היא צריכה לקבל סכום זעום, או אם נדייק אז שקלים בודדים?
למה?
הזמן שלה לא יקר? הזמן שלה לא שווה כסף?

אולי גם גרפיקאית זה חסד?
אדריכלית זו עמותה?

כאילו מה?
עבודה עם ילדים קלה ככ?

אז למה?
נפלא מבינתי

• הוסף לסימניות
היא צריכה לקטוף כי האמא רוצה בייביסיטר? מה הקשר בין מטפלת לבייביסיטר? מטפלות לוקחות פחות כי זו עבודה קבועה עם הרבה תינוקות לשנה. כאן מדובר על בייביסיטר. כמה בייביסיטריות, אפ' בחורות, את מכירה שלוקחות 10 ש"ח לשעה?
באמת עלה בדעתך שאני כותבת ברצינות שתקטוף תינוקות מבתיהן?

תמיד ידעתי שבייבי סיטר באה לבית הילדים לשמירה, ומטפלת מקבלת בביתה.
ולפי זה עניתי.

• הוסף לסימניות
האמת אני בהלם מרב התגובות כאן.
לשלם 15 ש"ח לשעה?

אני בחורה, עמוסה מאד בלימודים.
אני מסתכלת על בייביסיטר כחסד, כי אני יודעת כמה קשה להשיג בייביסיטר באזור שלי.
(לא תמיד אני פנויה , אבל אם אני פנויה אני הולכת בשמחה)
אני לוקחת 15 ש"ח אם הילדים ישנים ו20 אם הם ערים.

ממתי ילדים ישנים בן השעות 16:00 ל-20:00?

אולי שעה משבע עד שמונה.

במיוחד אם את נשואה ואת עושה את זה כדי להרוויח כסף (מסתבר)

• הוסף לסימניות
כמי שלוקחת לפעמים בייביסיטר לתינוק, מעניין אותי לדעת מכל מכלול התגובות כאן...
לפי מה שאני מתרשמת מהתגובות, כל אלו שנתנו מחירים גבוהים כתבו מה שנראה להם שהיה צריך להיות, אבל לא מי שמקבלת כך ולא מי שמשלמת כך בפועל
עם כל הכבוד לעבודה המסורה שהיה מגיע עליה יותר כסף.. אבל קצת לא הגיוני שבשעה ש'שכר מינימום' עומד כעת על 32.30 לשעה, ושכר מינימום עד גיל 16 הוא לא יותר מ23.79... לא כל כך הגיוני שבשעה שיש כאלה שעובדות בסכומים כאלו לשעה, ישלמו/יקחו סכומים גבוהים כל כך לבייביסיטר, בביתה של המטפלת, שיכולה להספיק עוד כמה דברים תו"כ וגם לשמור על ילדיה שלה וילדים נוספים...
מעוניינת לדעת אם יש בקהל אכן אחת שמשלמת בפועל יותר מ15-25 לשעה... או כאלה שעושות בייביסיטר ומקבלות יותר מסכום זה לשעה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל בחורה ממוצעת לא תאמר שהיא משלמת שכר דירה או חשמל מתשלום של בייביסיטר.
אני שמרתי את כל הכספים האלו, והיום בעלי עושה מזה רשיון, וגם הלכנו מזה לצימר ונשאר עוד קצת בצד.

• הוסף לסימניות
כמי שלוקחת לפעמים בייביסיטר לתינוק, מעניין אותי לדעת מכל מכלול התגובות כאן...
לפי מה שאני מתרשמת מהתגובות, כל אלו שנתנו מחירים גבוהים כתבו מה שנראה להם שהיה צריך להיות, אבל לא מי שמקבלת כך ולא מי שמשלמת כך בפועל
עם כל הכבוד לעבודה המסורה שהיה מגיע עליה יותר כסף.. אבל קצת לא הגיוני שבשעה ש'שכר מינימום' עומד כעת על 32.30 לשעה, ושכר מינימום עד גיל 16 הוא לא יותר מ23.79... לא כל כך הגיוני שבשעה שיש כאלה שעובדות בסכומים כאלו לשעה, ישלמו/יקחו סכומים גבוהים כל כך לבייביסיטר, בביתה של המטפלת, שיכולה להספיק עוד כמה דברים תו"כ וגם לשמור על ילדיה שלה וילדים נוספים...
מעוניינת לדעת אם יש בקהל אכן אחת שמשלמת בפועל יותר מ15-25 לשעה... או כאלה שעושות בייביסיטר ומקבלות יותר מסכום זה לשעה...
איך את משווה עבודה בשעות הבוקר לבין עבודה אחה"צ או בערב שמגיע על חשבון מליון תוכניות ואירועים? אני אם אשתמש בשירותי בייביסיטר לא אשלם לה פחות מ20-25 לשעה (תלוי אם הילדים ישנים) אלא אם כן ממש יתעקשו איתי לשלם פחות... ואין לזה קשר לכמה את מרוויחה, אולי גם תשלמי פחות במכולת כי את מרוויחה מינימום?...

• הוסף לסימניות
ואולי מדובר בגיסה צעירה נחמדה
שמוכנה בשמחה גדולה לשמור על אחין תינוק כדי שגיסתה תוכל לקחת על עצמה איזה פרויקט קטן
או סתם להתאורר עם בעלה אחרי שהתאוששה מלידת התינוק הנ"ל (לא ראיתי שנכתב פה על מטפלת באופן קבוע)
ולא נעים לאם התינוק לתת לה לעבוד לה בחינם, אז סוכם שתשלם
והגיסה הטובה רק בררה מחירים, כדי שתוכל להרגיע ולומר לה שזה מחיר בסדר והיא שמחה בזה...??

• הוסף לסימניות
ואולי מדובר בגיסה צעירה נחמדה
שמוכנה בשמחה גדולה לשמור על אחין תינוק כדי שגיסתה תוכל לקחת על עצמה איזה פרויקט קטן
או סתם להתאורר עם בעלה אחרי שהתאוששה מלידת התינוק הנ"ל (לא ראיתי שנכתב פה על מטפלת באופן קבוע)
ולא נעים לאם התינוק לתת לה לעבוד לה בחינם, אז סוכם שתשלם
והגיסה הטובה רק בררה מחירים, כדי שתוכל להרגיע ולומר לה שזה מחיר בסדר והיא שמחה בזה...??
קרוב מאד לאמת.
תודה.

כשעשיתי ביביסטר קיבלתי לפחות 35 לשעה ולפעמים יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת