את מחליטה לה על החסדים שלה?!אז היא יכולה לעשות חסד מושלם ובחינם
חבל שאת כועסת.זה לא משנה
אני כועסת עליך שאת נותנת לנצל אותך, ולסחוט אותך
נוראאוקיי.
כרגע סגרנו על 15.
תודה לכל המגיבות.
למשל?אם את צריכה דחוף כסף יש עוד עבודות בעולם
באמת עלה בדעתך שאני כותבת ברצינות שתקטוף תינוקות מבתיהן?היא צריכה לקטוף כי האמא רוצה בייביסיטר? מה הקשר בין מטפלת לבייביסיטר? מטפלות לוקחות פחות כי זו עבודה קבועה עם הרבה תינוקות לשנה. כאן מדובר על בייביסיטר. כמה בייביסיטריות, אפ' בחורות, את מכירה שלוקחות 10 ש"ח לשעה?
נשמה את לא מעודכנת בחורות היום לוקחות 20 או 25...10 שח לילד לשעה בבית הביביסיטר
בשעות הצהריים
תלוי בשעות.באמת עלה בדעתך שאני כותבת ברצינות שתקטוף תינוקות מבתיהן?
תמיד ידעתי שבייבי סיטר באה לבית הילדים לשמירה, ומטפלת מקבלת בביתה.
ולפי זה עניתי.
זה לא בשבת
זה בחמישי בלילה...
כי זה אתמול אבל ב2 בבוקר...
לידיעה...באמת בתמימות זה לא נכתב בשבת?
אם לא מתנצל מראש!
זה יוצא 20 או 30 תלוי כמה ילדים אני שולחתנשמה את לא מעודכנת בחורות היום לוקחות 20 או 25...
אני שמרתי את כל הכספים האלו, והיום בעלי עושה מזה רשיון, וגם הלכנו מזה לצימר ונשאר עוד קצת בצד.כל בחורה ממוצעת לא תאמר שהיא משלמת שכר דירה או חשמל מתשלום של בייביסיטר.
איך את משווה עבודה בשעות הבוקר לבין עבודה אחה"צ או בערב שמגיע על חשבון מליון תוכניות ואירועים? אני אם אשתמש בשירותי בייביסיטר לא אשלם לה פחות מ20-25 לשעה (תלוי אם הילדים ישנים) אלא אם כן ממש יתעקשו איתי לשלם פחות... ואין לזה קשר לכמה את מרוויחה, אולי גם תשלמי פחות במכולת כי את מרוויחה מינימום?...כמי שלוקחת לפעמים בייביסיטר לתינוק, מעניין אותי לדעת מכל מכלול התגובות כאן...
לפי מה שאני מתרשמת מהתגובות, כל אלו שנתנו מחירים גבוהים כתבו מה שנראה להם שהיה צריך להיות, אבל לא מי שמקבלת כך ולא מי שמשלמת כך בפועל
עם כל הכבוד לעבודה המסורה שהיה מגיע עליה יותר כסף.. אבל קצת לא הגיוני שבשעה ש'שכר מינימום' עומד כעת על 32.30 לשעה, ושכר מינימום עד גיל 16 הוא לא יותר מ23.79... לא כל כך הגיוני שבשעה שיש כאלה שעובדות בסכומים כאלו לשעה, ישלמו/יקחו סכומים גבוהים כל כך לבייביסיטר, בביתה של המטפלת, שיכולה להספיק עוד כמה דברים תו"כ וגם לשמור על ילדיה שלה וילדים נוספים...
מעוניינת לדעת אם יש בקהל אכן אחת שמשלמת בפועל יותר מ15-25 לשעה... או כאלה שעושות בייביסיטר ומקבלות יותר מסכום זה לשעה...
קרוב מאד לאמת.ואולי מדובר בגיסה צעירה נחמדה
שמוכנה בשמחה גדולה לשמור על אחין תינוק כדי שגיסתה תוכל לקחת על עצמה איזה פרויקט קטן
או סתם להתאורר עם בעלה אחרי שהתאוששה מלידת התינוק הנ"ל (לא ראיתי שנכתב פה על מטפלת באופן קבוע)
ולא נעים לאם התינוק לתת לה לעבוד לה בחינם, אז סוכם שתשלם
והגיסה הטובה רק בררה מחירים, כדי שתוכל להרגיע ולומר לה שזה מחיר בסדר והיא שמחה בזה...??
כשעשיתי ביביסטר קיבלתי לפחות 35 לשעה ולפעמים יותרמעוניינת לדעת אם יש בקהל אכן אחת שמשלמת בפועל יותר מ15-25 לשעה... או כאלה שעושות בייביסיטר ומקבלות יותר מסכום זה לשעה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים