דרוש מידע כמה משלמים למטפלת פרטית?

• הוסף לסימניות
אשמח לתשובות!
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש הסבר למחירים הריצפתיים האלה?

• הוסף לסימניות
יש הסבר למחירים הריצפתיים האלה?
מדובר במחיר של ילד אחד מתוך קבוצה של 5-8 ילדים
כך ששכר של 7000 ש"ח ממוצע לעבודה של כ5 שעות
או שכר של כ11000 ש"ח ממוצע לעבודה של כ8 שעות
זה שכר נחמד בהחלט.

• הוסף לסימניות
סליחה אם לא הסברתי ת'עצמי ברור
אני מתכוונת למטפלת פרטית שאין לה ילדים נוספים...
כך שהיא מטפלת רק בילד שלי

• הוסף לסימניות
סליחה אם לא הסברתי ת'עצמי ברור
אני מתכוונת למטפלת פרטית שאין לה ילדים נוספים...
כך שהיא מטפלת רק בילד שלי
חברה שלי בירושלים שמרה על תאומים ורק עליהם והיא קיבלה מהמשפחה תלוש כל חודש ושילמו עליה את כל החובות שלהם כמעסיק. סה"כ היא קיבלה בערך 35 לשעה.

• הוסף לסימניות
באתו ענין:
מחפשים מטפלת לתינוקת מתוקה שתהיה בת חצי שנה בפברואר
4 ימים בשבוע, 8:30-16:30 (אפשר לדבר על יותר שעות/שעות קצת אחרות), בביתנו בבית הכרם
העסקה בצורה חוקית
זה לא עבורי
שכר בסביבות 40 לשעה
מי שמעונין שיכתוב לי כאן או בפרטי

• הוסף לסימניות
זה תלוי מאוד באיזה אזור את גרה וכמה ילדים יש עוד. אם זו רק הבת שלך (או הבן...) אז זה אמור להיות כמה אלפים טובים

• הוסף לסימניות
כמה משלמים למטפלת חצי יום מ8 עד 1/2?
חודשי כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה