נכתב ע"י מטילדה;889817:בנתיב מקבלים ספק ללא תוספת תשלום!
נכתב ע"י start;950156:מקפיצה כי אני במשא ומתן עם בזק,
תמה לי חבילה והמחיר מאד קפץ לי,
אני מנסה לסגור איתם על חדשה והכי זול שהם כרגע מציעים לי זה 5 מגה ב79 שח לחודש.
משהו הצליח לאחרונה בפחות?
ממה שראיתי שכתבו פה סגרו פה רבים ב55 שקלים, טענתי להם כך והם אמרו שאם אתן להם מספר טלפון ופרטי מנוי שקיבל לאחרונה כך הם יתנו לי גם וזה לא יתכן אין דבר כזה היום.
אשמח לשמוע אם אכן יש או אין.
נכתב ע"י start;950156:מקפיצה כי אני במשא ומתן עם בזק,
תמה לי חבילה והמחיר מאד קפץ לי,
אני מנסה לסגור איתם על חדשה והכי זול שהם כרגע מציעים לי זה 5 מגה ב79 שח לחודש.
משהו הצליח לאחרונה בפחות?
ממה שראיתי שכתבו פה סגרו פה רבים ב55 שקלים, טענתי להם כך והם אמרו שאם אתן להם מספר טלפון ופרטי מנוי שקיבל לאחרונה כך הם יתנו לי גם וזה לא יתכן אין דבר כזה היום.
אשמח לשמוע אם אכן יש או אין.
נכתב ע"י start;950466:זה מה שהם טענו גם לי, אם אביא להם מספר שנתנו לאחרונה במחיר כזה הם יתנו לי גם.
משהו קיבל? יכול לתת מספר באישי?
נכתב ע"י start;950921:היום לא קימת כלל מהירות כזו. המינימום זה 5 מגה.
נכתב ע"י album;950441:לפני חודשיים טענו להורי ג"כ כך, והם הוכיחו לבזק שיש לי גם כזה מחיר (בדקו עם מס' טלפון) זה שכנע אותם לעשות להורי ב-55
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים