פינת המבקר
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;889476:זה מה שיש לי. (האמת זה קו עיסקי אולי לכן)
אבל שזה מתחבר כתוב לי 100mbps.
ככה שאני מבינה שזה יותר מ5 לא?
כבר לא נותנים ב 45 ...
נכתב ע"י ליקי;889476:זה מה שיש לי. (האמת זה קו עיסקי אולי לכן)
אבל שזה מתחבר כתוב לי 100mbps.
ככה שאני מבינה שזה יותר מ5 לא?
נכתב ע"י הצלחה;889433:איך השגת אכן מחיר זול כזה ?
נכתב ע"י מטילדה;889534:נראה לי שנתיב יוצא הכי זול, כי מקבלים במחיר החסימה-שמתחיל באיזור ה-30 ש"ח, גם ספק ללא תוספת תשלום. מה שאין כן בשאר החברות.
נכתב ע"י HDAS;889741:למה נראה לך ככה? אתרוג ורימון הם גם ספק ונתיב הם רק חסימה ולא ספק...
ואפשר להגיע גם לאיזור המחיר הזה
נכתב ע"י pinati;889500:+ קו קל 30 ש"ח
מעניין מאוד.נכתב ע"י מיכל123;889735:דרך שימור לקוחות.
היה לי קו קל של בזק שכל המטרה שלו היתה קבלת פקסים למייל וזה עלה 25 ש"ח לחודש + 10 ש"ח תא קולי ופקס.
קיבלתי הצעה מ012 בחמישה שקלים קו וירטואלי לקבלת פקסים ישירות למייל, פניתי לבזק וביקשתי לבטל את הקו קל, ובשימור לקוחות נתנו לי את זה.
זה ירד לי מ100 ש"ח תשתית + 25 שח קו קל +10 תא קולי ופקס +10 אנטי וירוס = 145 ש"ח ל 89 ש"ח.
נכתב ע"י הצלחה;890292:מעניין מאוד.
אני מקבלת כבר זמן רב פקסים למיילים בלי קו קו, רק בעלות של 6 ש"ח לחודש על כך !
נכתב ע"י ov;891103:תכל'ס!
למי אני צריכה לפנות אם אני רוצה לעשות אינטרנט בבית ואין לי בכלל קו טלפון?
תודה מראש לעונים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים