כמה משלמים על תשתית של בזק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;889476:
זה מה שיש לי. (האמת זה קו עיסקי אולי לכן)

אבל שזה מתחבר כתוב לי 100mbps.
ככה שאני מבינה שזה יותר מ5 לא?

כבר לא נותנים ב 45 ...

• הוסף לסימניות
אני משלמת 60 ש"ח על 10 מגה + קו קל 30 ש"ח (+אתרוג עיסקי 45 ש"ח)
כל הסיפור= 135 ש"ח

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
אם אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, מה אני צריכה?
קו של בזק? וחוץ מזה מה עוד? בכמה מסתכם הכי זול כזה דבר?

תודה לכל העונים...

• הוסף לסימניות
תשתית לכאורה הכי זול 55 (כתבו שיש ב-45, תנסי לבדוק)
אם את רוצה גם ספק ואני מאמינה שאת מעונינת באיזשהי חסימה את יכולה לבחור ברימון/נתיב/אתרוג.
נראה לי שנתיב יוצא הכי זול, כי מקבלים במחיר החסימה-שמתחיל באיזור ה-30 ש"ח, גם ספק ללא תוספת תשלום. מה שאין כן בשאר החברות.

אבל תעשי סקר רחב יותר לפני זה אולי יש לך גם אופציה להוט.

• הוסף לסימניות
היום דברתי עם בזק הכי זול שהם בסכימו לעשות לי זה ב-65 ש"ח.
איך אפשר להוריד אותם?

• הוסף לסימניות
יש היום כמעט לכל החברות אפשרות סינון.
לבזק בינלאומי יש את מורשת
לנטויזן יש את מסננט(רק בשביל השם מגיע להם צל"ש. )
ול012 יש גם , שכחתי את השם...

תמיד תנסי לקבל הצעות מכל החברות, ולנסות לחזור לכולם עם ההצעות של החברות האחרות.
עוזר מאוד..

• הוסף לסימניות
התקשרתי לבזק וביקשתי מהם להעביר אותי להתנתקות.
כמובן למי הם העבירו אותי? לשימור לקוחות...
(מה שקודם היא לא הסכימה להעביר אותי)
הוא סגר איתי על:
תשתית + ספק+ 750 דקות חופשי לכולם ב 150 כולל מע"מ
או כנ"ל ב1000 דקות ב165
נשמע נורמלי לא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;889433:
איך השגת אכן מחיר זול כזה ?

דרך שימור לקוחות.
היה לי קו קל של בזק שכל המטרה שלו היתה קבלת פקסים למייל וזה עלה 25 ש"ח לחודש + 10 ש"ח תא קולי ופקס.
קיבלתי הצעה מ012 בחמישה שקלים קו וירטואלי לקבלת פקסים ישירות למייל, פניתי לבזק וביקשתי לבטל את הקו קל, ובשימור לקוחות נתנו לי את זה.

זה ירד לי מ100 ש"ח תשתית + 25 שח קו קל +10 תא קולי ופקס +10 אנטי וירוס = 145 ש"ח ל 89 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטילדה;889534:
נראה לי שנתיב יוצא הכי זול, כי מקבלים במחיר החסימה-שמתחיל באיזור ה-30 ש"ח, גם ספק ללא תוספת תשלום. מה שאין כן בשאר החברות.

למה נראה לך ככה? אתרוג ורימון הם גם ספק ונתיב הם רק חסימה ולא ספק...
ואפשר להגיע גם לאיזור המחיר הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;889741:
למה נראה לך ככה? אתרוג ורימון הם גם ספק ונתיב הם רק חסימה ולא ספק...
ואפשר להגיע גם לאיזור המחיר הזה

בנתיב מקבלים ספק ללא תוספת תשלום!

• הוסף לסימניות
תודה לכל התגובות!!!
לפני שאני מתקשרת לבזק לסגור איתם על תשתית
אני רוצה לדעת אם לנסות לרדת עד 45 ש"ח (כמו שכמה אמרו שיש להם בכזה מחיר...) או שאין לי סיכוי...?
להתפשר על 55 ש"ח??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;889500:
+ קו קל 30 ש"ח

גם לי היה קו קל כי הם אמרו שאני חייבת את זה. עכשיו יצא חוק חדש שלא חייבים קו קל. לפני חודשיים הורידו לי את התשלום על זה.

לתשומת לב!
תתקשרו ותעמדו על זכויותיכם!

• הוסף לסימניות
אזכיר שוב, לפני כל פניה לחברות תקשורת מומלץ לבדוק באתר "כמהזה" את המחירים והמבצעים העדכניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;889735:
דרך שימור לקוחות.
היה לי קו קל של בזק שכל המטרה שלו היתה קבלת פקסים למייל וזה עלה 25 ש"ח לחודש + 10 ש"ח תא קולי ופקס.
קיבלתי הצעה מ012 בחמישה שקלים קו וירטואלי לקבלת פקסים ישירות למייל, פניתי לבזק וביקשתי לבטל את הקו קל, ובשימור לקוחות נתנו לי את זה.

זה ירד לי מ100 ש"ח תשתית + 25 שח קו קל +10 תא קולי ופקס +10 אנטי וירוס = 145 ש"ח ל 89 ש"ח.
מעניין מאוד.
אני מקבלת כבר זמן רב פקסים למיילים בלי קו קו, רק בעלות של 6 ש"ח לחודש על כך !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;890292:
מעניין מאוד.
אני מקבלת כבר זמן רב פקסים למיילים בלי קו קו, רק בעלות של 6 ש"ח לחודש על כך !

קו וירטואלי ?

תשקיעי מחר חצי שעה ותעברי ל 012 תקבלי את זה ב 4.90 לחודש. :)

• הוסף לסימניות
תכל'ס!
למי אני צריכה לפנות אם אני רוצה לעשות אינטרנט בבית ואין לי בכלל קו טלפון?

תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;891103:
תכל'ס!
למי אני צריכה לפנות אם אני רוצה לעשות אינטרנט בבית ואין לי בכלל קו טלפון?

תודה מראש לעונים!

יש המון חברות תקשורת, תוכלי להתרשם באשכול למעלה מכל מיני מחירים.
את יכולה לעשות תשתית בזק בחינם בלי קו טלפון, ולהזמין אינטרנט מכל חברת תקשורת שאת רוצה (רימון, נתיב, 012, 013, 014, 018, בזק, ועוד כהנה וכהנה).
את יכולה להזמין מודם סלולארי מאחת מחברות הסלולרי (סלקום, אורנג, פלאפון, או אחת מהחברות החדשות)

אם את רוצה להתרשם מהמחירים יותר, תבדקי באתר "כמהזה".

• הוסף לסימניות
אם אני עושה תשתית אינטרנט חינם של בזק, ונתיב במקביל, יכול ללכת? וכמה זה עולה בערך?

• הוסף לסימניות
טלפון אחד לנתיב והכל מסודר....
(רק להדגיש - בכל מקרה צריכים לשלם על תשתית אבל ללקוח חדש יש אפשרות להגיע להסכם רק לשלם לספק עבור התשתית).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה