יש הרבה דרכים לקדם אתראיפה אפשר ללמוד על זה?
יש לי אתר נחמד בוורדפרס יותר משנה+ עם דומיין של השם שלי ואין לי מושג איך עושים את זה:
אני אחפש הדרכה על וורדפרס למדתי את זה די מלמעלה כך אני צריכה לחפור לגבי האבטחה... תודהיש הרבה דרכים לקדם אתר
(והראשון שאת צריכה לעשות זה אבטחה לאתר- אתר לא מאובטח לא מקודם!
ועוד משהו, בשביל הנראות תחליפי את הלוגו של וורדפרס באייקון שבסרגל למעלה)
יש תוסף YOST שעושה הרבה מהעבודה...
אם את רוצה הסבר כתוב על איך מתנהלים עם התוסף- תכתבי לי באישי...
תודה.
איך הוא ביחס לשרלוק וואנגוס?
שרלוק איטי. וזה מחיר מאוד יקר כי זה פוגע בקידום ובחווית משתמש.יקר...
חגית, שמעתי שדודא לא נופלת מוורדפרס.זול שווה זול.
אם את רוצה תדמית עממית במחירים זולים - האתרים החינמיים מצויינים לזה.
וורדפרס הוא מטוס סילון לקידום בגוגל. לא הייתי בונה על מערכת פשוטה אחרת.
אצלך הוא מקום ראשון כי אתה משתמש בו... אצלי לאזה האתר שלי שהוקם ב WIX -
אם זה רק לצורך תיק עבודות לשלוח לקוח לראות זה די טוב אבל לשיווק זה לא בדיוק מספיק וצריך לקחת מישהו מקצועי...![]()
סטודיו כריש
רוצה לרענן את המסר של המותג שלך? יש לך עסק חדש וזקוק לעזרה במיתוג? פרסום כריש כאן כדי לעזור. כסטודיו לעיצוב גרפי בשירות מלא, פרסום כריש מספק עבודה יצירתית איכותית לכל צרכי העיצוב שלך. המטרה העיקרית שלנו היא ליצור תקשורת בלתי נשכחת ומקורית שעוזרת לעסקים להתבלט ולצמוח.shaye9918.wixsite.com
לגבי קידום היום העסק שלי הוא בדף הראשון בחיפוש גוגל פשוט צריך לפרסם את הקישור שלו במקום הנכון כדי שיהיו כניסות...
צפה בקובץ המצורף 793712
בהצלחה!
האבטחה בהרבה חברות מגיעה עם האחסון (SSL) אולי יש לך ואת רק צריכה להפעיל?אני אחפש הדרכה על וורדפרס למדתי את זה די מלמעלה כך אני צריכה לחפור לגבי האבטחה... תודה
התוסף הוא בטח בתשלום לא?
אני גם חושבת שזה נכס לעסק.@בתיה זלצמן ממליצה לך לבנות אתר מקצועי
זה נכס לחיים! נכס דיגיטלי שאת יכולה להיות בטוחה בו
תקחי זה כהשקעה לעסק, את יכולה בהתחלה לבנות דף אחד ולאט לאט להוסיף לפי הקצב והתקציב
קחי לך משהי מקצועית שתדע לאפיין לעצב ולבנות תני לה את הטאצ' העיצובי שלך ויצא לך מושלם!
ואגב היה פה קורס של רוני הורביץ (לא הצלחתי לתייג) לא יקר וממש מוצלח ואולי תכנסי לתחום ותבני לבד
זה לא כמו מושלם על הפאק הראשון ממקצוען אבל מקדם את האתר שלך
ולגבי קידום קודם כל תביני אתר במקום מקצועי אחכ יש מה לדבר על קידום מה ואיך. זה גם תלוי בקהל היעד שלך
(סביר להניח שכל לקוח שיבוא מהגוגל מכל מגזר ומגדר זה לא מה שאת צריכה)
אני גם חושבת שזה נכס לעסק.
כרגע אנחנו לומדות את זה כחלק מעיצוב גרפי בפרוג, אבל אני פחות מתחברת... מעדיפה לשלם.
לא מכירה.חגית, שמעתי שדודא לא נופלת מוורדפרס.
הנה האתר הזה הוקם בדודא
אני רואה שם רק יתרונות. מצאת ביקורת? אם כן אשמח שתכווני אותימצאתי את זה:
![]()
ביקורת על Duda 2026 – למה זו לא הבחירה הנכונה?
Duda הוא אתר בונה אתרים פופולארי משום שהוא מספק פונקציונאליות ניידת חלקה, התאמה אישית מרשימה, מגוון רחב של תבניות עסקים ראשונית ו-still טוב יותרwww.websiteplanet.com
לייק.אצלך הוא מקום ראשון כי אתה משתמש בו... אצלי לא
@בתיה זלצמן ממליצה לך לבנות אתר מקצועי
זה נכס לחיים! נכס דיגיטלי שאת יכולה להיות בטוחה בו
תקחי זה כהשקעה לעסק, את יכולה בהתחלה לבנות דף אחד ולאט לאט להוסיף לפי הקצב והתקציב
קחי לך משהי מקצועית שתדע לאפיין לעצב ולבנות תני לה את הטאצ' העיצובי שלך ויצא לך מושלם!
ואגב היה פה קורס של רוני הורביץ (לא הצלחתי לתייג) לא יקר וממש מוצלח ואולי תכנסי לתחום ותבני לבד
זה לא כמו מושלם על הפאק הראשון ממקצוען אבל מקדם את האתר שלך
ולגבי קידום קודם כל תביני אתר במקום מקצועי אחכ יש מה לדבר על קידום מה ואיך. זה גם תלוי בקהל היעד שלך
(סביר להניח שכל לקוח שיבוא מהגוגל מכל מגזר ומגדר זה לא מה שאת צריכה)
לא מכירה (וזה עצמו אומר משהו)אני רואה שם רק יתרונות. מצאת ביקורת? אם כן אשמח שתכווני אותי
את אומרת פה משו חכם, לא חשבתי על זהלא מכירה (וזה עצמו אומר משהו)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים