- הוסף לסימניות
יש לי לקוח מסויים (ידיד של בעלי) שעשיתי לו בעבר כמה עבודות,
לפני כמה חודשים הוא ביקש עבודה מורכבת וייחודית, שהוא עצמו לא ידע כיצד לבנותה. יישבתי איתו לגבש גודל, חומר, צבעים וכדו' הכנתי לו סקיצות לרעיון, גריד, סגנון וכדו' עד שהגענו לתוצאה יפה לשביעות רצונו, ונשארה עוד עבודה טכנית למקם תמונות, טקסטים וכדו'.
אחרי כמה ימים שלא שמעתי ממנו הוא פלט לבעלי משהו שהוא מאוד מיהר ולא השיג אותי, אז הלך לגרפיקאית אחרת, זולה ממני בהרבה, שתגמור את העבודה.
וראו זה פלא! היא עיצבה בדיוק לפי מה שבניתי לו קודם (היה לו קובץ הגהה בידו) וסיימה את העבודה.
הוא אמר שהוא לא צריך לשלם לי כי זו הבעיה שלי שלא עמדתי בלוח הזמנים,
וזה היה לו דחוף...
חלפו כמה חודשים, ומיודעינו שוב פנה אלי בבקשה לעצב לו עבודה מסויימת..
מיד כשפנה חשבתי לסרב - אחרי נסיוני המר איתו, אבל הוא אמר שזה משהו קצר ולא דחוף.
שוב הכנתי סקיצות, הצעתי לו כמה סגנונות ווריאציות, אחרי מס' שעות עבודה גיבשנו קו עיצובי. ואז לפתע פתאום הוא אמר: "אני עוד לא סגור על זה - אהיה אתכם בקשר..."
הרחתי משהו חשוד אבל לא אמרתי כלום.
היום הוא בישר לבעלי שהוא יסתדר עם איזה גרפיקאית זולה שהוא מכיר והיא כבר תעשה לו את זה...
וכמובן - הוא ישלם כמה שאני ארצה (בתקווה שאתבייש לקחת כסף על עבודה שלא סיימתי)
מה הייתם עושים במקומי?
לפני כמה חודשים הוא ביקש עבודה מורכבת וייחודית, שהוא עצמו לא ידע כיצד לבנותה. יישבתי איתו לגבש גודל, חומר, צבעים וכדו' הכנתי לו סקיצות לרעיון, גריד, סגנון וכדו' עד שהגענו לתוצאה יפה לשביעות רצונו, ונשארה עוד עבודה טכנית למקם תמונות, טקסטים וכדו'.
אחרי כמה ימים שלא שמעתי ממנו הוא פלט לבעלי משהו שהוא מאוד מיהר ולא השיג אותי, אז הלך לגרפיקאית אחרת, זולה ממני בהרבה, שתגמור את העבודה.
וראו זה פלא! היא עיצבה בדיוק לפי מה שבניתי לו קודם (היה לו קובץ הגהה בידו) וסיימה את העבודה.
הוא אמר שהוא לא צריך לשלם לי כי זו הבעיה שלי שלא עמדתי בלוח הזמנים,
וזה היה לו דחוף...
חלפו כמה חודשים, ומיודעינו שוב פנה אלי בבקשה לעצב לו עבודה מסויימת..
מיד כשפנה חשבתי לסרב - אחרי נסיוני המר איתו, אבל הוא אמר שזה משהו קצר ולא דחוף.
שוב הכנתי סקיצות, הצעתי לו כמה סגנונות ווריאציות, אחרי מס' שעות עבודה גיבשנו קו עיצובי. ואז לפתע פתאום הוא אמר: "אני עוד לא סגור על זה - אהיה אתכם בקשר..."
הרחתי משהו חשוד אבל לא אמרתי כלום.
היום הוא בישר לבעלי שהוא יסתדר עם איזה גרפיקאית זולה שהוא מכיר והיא כבר תעשה לו את זה...
וכמובן - הוא ישלם כמה שאני ארצה (בתקווה שאתבייש לקחת כסף על עבודה שלא סיימתי)
מה הייתם עושים במקומי?
הנושאים החמים