דרוש מידע כמה עולה טיפול שורש???

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למבוגר, שן טוחנת, כולל הכל.

תודה לכל מי שטורח לתת מידע מנסיונו!

• הוסף לסימניות
במכבי שלי יוצא 1080 כולל הכול
בלי זה יוצא מינימום 1200 רק הטיפול עצמו וכל טיפול נוסף( מבנה, כתר זמני וכתר קבוע) בתשלום נוסף

• תודה
Reactions: GTV
  • הוסף לסימניות
מרפאת שיניים של מאוחדת, יש לי ביטוח שיא,
1212 ש"ח כולל: טיפול שורש, מבנה, כתר זמני וכתר חרסינה.

• הוסף לסימניות
אני מדברת על פרטי ללא השתתפות של הקופה.

• הוסף לסימניות
מה???
מאיפה הסכומים האלה?
עכשיו עברתי טיפול שורש אצל רופא פרטי, ב-1,100 כולל מבנה (ללא שום סבסוד של הקופה).
מה שכן, יש הבדל בין טיפול בתעלה אחת ליותר תעלות.

• הוסף לסימניות
מה???
מאיפה הסכומים האלה?
עכשיו עברתי טיפול שורש אצל רופא פרטי, ב-1,100 כולל מבנה (ללא שום סבסוד של הקופה).
מה שכן, יש הבדל בין טיפול בתעלה אחת ליותר תעלות.

אשמח אם תשתפי מי הרופא, זה נשמע זול מאד!

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשתפי מי הרופא, זה נשמע זול מאד!
מקווה שזה בסדר מבחינת חוקי הפורום...
ד"ר עמנואל שלם מרחוב ירושלים בבני ברק.

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פרטי + ביטוח פרטי שמחזיר חלק מהעלויות

שורש 2 תעלות 1200
מבנה 450
כתר זמני 250
כתר קבוע 2500

סה"כ 4400

עבודה מקצועית, לא כאב לרגע אחרי הטיפול, וגם בשורש קודם אותו דבר.

• תודה
  • הוסף לסימניות
מרפאת שיניים של מאוחדת, יש לי ביטוח שיא,
1212 ש"ח כולל: טיפול שורש, מבנה, כתר זמני וכתר חרסינה.
בירושלים? את מרוצה?
אני גם במרפאת שיניים של מאוחדת ומאוד לא מרוצה מההתנהלות שם, איך אצלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה