דרוש מידע כמה עולה טיפול שורש???

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תכלס' אם נסכם, רופא פרטי ללא כיסוי ביטוחי כלשהו טיפול שורש כולל הכל נע באיזור ה4 אש"ח.
מדהים ביופיו, חברה' תשמרו על השיניים, חור בשן חור בכיס...

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני לצערי גם הגעתי למצב הזה,
מישהו המליץ לי על רופא בבני ברק שלוקח בערך 2000 לטיפול שורש + כתר
אני מבררת אם זה אכן כך,
ואחפש את המספר שלו

• הוסף לסימניות
אני מטפלת אצל רופא פרטי מעולה בבית שמש.
נראה לי שכל הסיפור (כולל טיפול שורש, מבנה וכתר) מסתכם באיזור אלפיים.
עבודה חרדית ומצויינת.

• הוסף לסימניות
אני מטפלת אצל רופא פרטי מעולה בבית שמש.
נראה לי שכל הסיפור (כולל טיפול שורש, מבנה וכתר) מסתכם באיזור אלפיים.
עבודה חרדית ומצויינת.

תוכלי לתת את הפרטים שלו?

• הוסף לסימניות
למיטב זכרוני טיפול שורש כולל כתר חרסינה עלה לי 2500 שח
אבל צריך להשוות את אותו המקרה בין מרפאה אחת לשניה ולא את המקרה שלכם לניקים אחרים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל רופא פרטי בירושלים טיפול שורש +מבנה+כתר שנראה ממש השן שלי.
יצא 3,500 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני לצערי גם הגעתי למצב הזה,
מישהו המליץ לי על רופא בבני ברק שלוקח בערך 2000 לטיפול שורש + כתר
אני מבררת אם זה אכן כך,
ואחפש את המספר שלו
האשכול הוקפץ אז נזכרתי..
ד"ר ליביו מבני ברק
0528448443
טיפול שורש 3 תעלות + מבנה + כתר + יחס אנושי - כאב = 1800 ש"ח,
שלא תזדקקו :(:(:(:(

• הוסף לסימניות
לי יש 4 תעלות בכל שן (אחת התעלות מחולקת ל-2) ולכן עברתי שיחזור טיפול שורש ב-4 שיניים.
חובה להשקיע ברופא איכותי.
אחרי שאיבדתי 2 שיניים בעקבות טיפול אצל רופא ללא התמחות ממליצה לעשות את הטיפול אצל מומחה לטיפולי שורש

• הוסף לסימניות
מה???
מאיפה הסכומים האלה?
עכשיו עברתי טיפול שורש אצל רופא פרטי, ב-1,100 כולל מבנה (ללא שום סבסוד של הקופה).
מה שכן, יש הבדל בין טיפול בתעלה אחת ליותר תעלות.
מי הרופא?
ממליצה עליו?

• הוסף לסימניות
טיפול שורש סביב ה400 שח, מבנה 300 עד 400 וכתר 1150. מרפאה בביתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה