כפיר יושב במסתרים
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
וכמה נפשות ?
אני 6 עם כ200 ש''ח זה סביר?
אני 6 עם כ200 ש''ח זה סביר?
לחודשייםקצת מידי
לא?
לכמה זמן?
כמה זה סביר שיעלה?צריך לשים לב שאין שום נזילות, לפעמים טפטוף בשירותים או באמבטיה יכול להוסיף 30% בחשבון המים
אני החלפתי 3 ברזים דולפים ומצוף בשרותים בעקבות עלייה של כ 14 קוב בממוצע !כמה זה סביר שיעלה?
6 נפשות?לי עולה 400...
כמה עולה לכם חשבון מים ?אני החלפתי 3 ברזים דולפים ומצוף בשרותים בעקבות עלייה של כ 14 קוב בממוצע !
350 לחדשיים כולל ביוב 7 נפשותכמה עולה לכם חשבון מים ?
ואצל פותח האשכול זה רק 200350 לחדשיים כולל ביוב 7 נפשות
הילדים בצהרון, חוזרים כולם ב5:30 בערב, ויוצאים ב6:30 בבוקר, ושבת אצל ההורים....ואצל פותח האשכול זה רק 200
זה הגיוני??
אבא חסכוניואצל פותח האשכול זה רק 200
זה הגיוני??
אהאבא חסכוני
לילדים חסכוניים
של אמא חסכונית
ועדיין חשבתי שאני משלם הרבה
עכשיו אני רואה שיש שכר לחסכנותי
אבא חסכוני
לילדים חסכוניים
של אמא חסכונית
ועדיין חשבתי שאני משלם הרבה
עכשיו אני רואה שיש שכר לחסכנותי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים