מידע שימושי כמה עולה מטפלת לחודש?

• הוסף לסימניות
בצפת
550 - 650 רובם ללא יום ו'
מ 8.00 עד 1.00
10 ש"ח לשעה

• הוסף לסימניות
בני ברק
5 ימים בשבוע
07:45 - 13:45
600 ש"ח
מטפלת יחידה עם 12 ילדים (לא כולל ה-12 שלה....)
הכי מבוקשת בשכונה, ילד חמישי שלי אצלה ובע"ה גם כל הבאים אחריה.

• הוסף לסימניות
וזה ממש כמו לעבוד בחוץ עם יתרונות שלקבל את הגדולים בצהריים, אוכל מבושל בית נקי וכו...

מאד קשה לנקות בית כשיש ילדים בשטח, ואדרבה, הם מייצרים עוד ועוד עבודה בתחום הניקיון בזמן שהותם אצל המטפלת (מעבר להחלפת טיטולים).

• הוסף לסימניות
מאד קשה לנקות בית כשיש ילדים בשטח, ואדרבה, הם מייצרים עוד ועוד עבודה בתחום הניקיון בזמן שהותם אצל המטפלת (מעבר להחלפת טיטולים).
אם זה שניים שלושה ילדים זה לא קשה כל כך יש זמנים שהם( שעה עד שעתיים) ישנים בזמן הזה את מתקתקת סיר על האש וקפלת כביסה מסדרת קצת שיהיה נעים... זה תורם הרבה מאשר אישה שהולכת למשרד בחוץ ואז חוזרת אחרי יום עבודה מעייף ועוד צריכה לעשות את כל זה.. ושניהם מרוויחות אותו דבר. באזור שלי אם אני לוקחת 2500 ש"ח לילד אני מרויחה 5000 ש"ח מבלי לצאת ועוד עושה את כל המטלות תוך כדי ועוד חוסכת כסף למטפלת על הילד שלי.. זה הכי אידאלי לאמא לילדים קטנים.. אני לא עושה את זה אבל יש לי הרבה חברות שבחרו לעשות את זה

• הוסף לסימניות
רק מ-11 ילדים החוק מחייב סייעת.
החוק מחייב סייעת מ 6 תינוקות מתחת גיל שנה. מעל גיל שנה ושלוש אני חושבת החוק מחייב עד 8 ילדים...
אני לא הייתי שמה תינוק פחות מגיל שנה עם עוד 10 כמוהו ומטפלת אחת.. אולי בגלל זה יקר אצלינו יותר.. על כל 5 ילדים יש סייעת..

• הוסף לסימניות
באזור שלי אם אני לוקחת 2500 ש"ח לילד
לא הבנתי,
זה סכום חודשי לילד בודד????????
כלומר, ההורים מרוויחים פי7?
המטפלת, כנראה, היא המעשר........................

בני ברק
5 ימים בשבוע
07:45 - 13:45
600 ש"ח
מטפלת יחידה עם 12 ילדים
אה,
וכאן הבנתי למה רק 600
זה בדיוק רבע מהנ"ל,
אבל פי6 מכמות הילדים........

אז מה? אם אני רוצה יחס "תקין" לתינוק שלי
אבל במחיר של "מעשרתיים" "בלבד" מהמשכורת (:נניח 300= מעשר, פי 2)
זה רק בתנאים הללו?

• הוסף לסימניות
אפשר לנצל את האשכול ולשאול כמה ילדים זה סביר שמטפלת מקבלת ומה טווח גילאים? הבת שלי בת 3 חודשים ואני מחפשת לה מטפלת בנתיים מצאתי רק מישהי שיש לה 10 ילדים מ3 חודשים ועד שנה וחצי זה נשמע לי ממש מוגזם, אני צודקת?

את צודקת מאד שזה מוגזם,
מצד שני, אם אצלכם משלמים גם את הסכומים הנמוכים שנכתבו כאן - 500-700 ש"ח עבור ילד - אז אתם לא משאירים יותר מדי ברירות למטפלת אלא להעמיס על עצמה עומס לא הגיוני בעליל, כי אני לא מכירה מלאכיות שיכולות להסתדר לבד עם 10 תינוקות בו זמנית...
בעיניי, לשלם למטפלת על טיפול מסור בתינוק - 6 שקלים חדשים לשעה, זה לא ממש פייר,
אפי' לעירייה שלא מטפלים ברכב שלך, תשלמי יותר מ6 ש"ח לשעת חנייה....

• הוסף לסימניות
שלי נמצאת אצל מטפלת שיש לה רק את הבת שלי ואת הבת שלה
מ9-3 משלמת 800 ש"ח לחודש כולל על חופשים
חופשים כמו בית יעקב (חנוכה כל השבוע חופש, חודשיים חופש בקיץ, ערב פסח וכו' וכו'...)
מטפלת מהממת!!!!

• הוסף לסימניות
סתם מתענינת כי פעם ראשונה שומעת על דבר כזה שלוקחים בין 7 ל8 שקל לשעה. מישהו באמת עובד בשביל 600 שקל בחודש?
את באמת חושבת שהיא מקבלת רק ילד אחד?
מקבלים 5-6 ויש כאלה שמקבלות יותר...
וכך הן מגיעות לסכום חודשי נחמד

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
זה סכום חודשי לילד בודד????????
כלומר, ההורים מרוויחים פי7?
המטפלת, כנראה, היא המעשר........................
מטפלת שלוקחת לשעה היא לוקחת 15 ש,ח לשעה ואם עושים חישוב חודשי של 8 שעות יומיות זה יוצא בערך הסכום הזה וזה לא כולל שישי ולא משלמים לה על חופשות והיא מקבלת עד 3 תינוקות. אם זה משפחתון של 10-15 ילדים זה 2500 ש"ח (וזה המחיר הזול פה) ואני מדברת על מטפלות חרדיות. אני חושבת שזה קשור הרבה לזה שיש פה ציבור חילוני זה הרף שהוא משלם ולכן גם אנחנו החרדים "אכלנו" אותה בקטע הזה..

• הוסף לסימניות
את צודקת מאד שזה מוגזם,
מצד שני, אם אצלכם משלמים גם את הסכומים הנמוכים שנכתבו כאן - 500-700 ש"ח עבור ילד - אז אתם לא משאירים יותר מדי ברירות למטפלת אלא להעמיס על עצמה עומס לא הגיוני בעליל, כי אני לא מכירה מלאכיות שיכולות להסתדר לבד עם 10 תינוקות בו זמנית...
בעיניי, לשלם למטפלת על טיפול מסור בתינוק - 6 שקלים חדשים לשעה, זה לא ממש פייר,
אפי' לעירייה שלא מטפלים ברכב שלך, תשלמי יותר מ6 ש"ח לשעת חנייה....
אין לי מושג כמה היא לוקחת, לא שאלתי אותה כי זה הדבר האחרון שמעניין אותי אני לא חוסכת את הכמה שקלים האלו בשביל הבת שלי מה שאני מחפשת זו מישהי שיהיה לה טוב אצלה ואני אהיה רגועה שהיא בסדר אני מחפשת ליום אחד בשבוע עד חמש ואני לא מצאתי בנתיים.

• הוסף לסימניות
אני רואה שכדאי ללכת על משפחתון
הבתשלי במשפחתון, מטפלת חבל על הזמן
והמחיר 700-800
חופשים כמו מעון
המטפלת מביאה לשעה שעתיים ביום עוזרת
ויש 5 ילדים
במהלך החורף היא לא נדבקה במשפחתון אפילו פעם אחת
בעוד שחברות שלי שלחו את הילדים שלהם למעון וכל החורף הם היו בבית לא מרגישים טוב

• הוסף לסימניות
אני משלמת 6 שקל לשעה ולמטפלת שלי יש 16 ילדים, כן 16 !
רק אם תכנסו תבינו מזה אישה רגועה ונעימה והכי חשוב הילד חוזר נקי ושמח.
לא מאמינים שיש בבית שלה כ"כ הרבה ילדים
יש לה מגיל 3 ח' עד שנה וחצי
יש לה 3 עוזרות (בחורות מיוחדות אבל מקסימות).
אני לא משלמת לה על חופשים וחגים או שהילד לא בא אליה, יוצא שאני גם לא מפסידה!

• הוסף לסימניות
9 ש"ח לשעה - בני ברק.
לפי האשכול - אני מבינה שזה יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה