דרוש מידע כמה עולה עגלת תאומים ניו יד 2

• הוסף לסימניות
לי יש למכירה מאונטיין באגי בביתר עילית

• הוסף לסימניות
לי יש מאונטן באגי רק שהבדים שלו במצב לא טוב,
יכול לענין?

• הוסף לסימניות
לכל מי שקונה עגלת ניו יד 2 ב 1800 ש"ח, שתדעו שניו חדשה עולה 2100 ש"ח,
לא רואה שום סיבה לקנות ביד 2.

• הוסף לסימניות
יש לי מאונטין באגי יד 2 בביתר
מצב מעולה, הגגון קצת דהוי
1000 ש"ח
0533123415 IMG_5442.JPG
IMG_5443.JPG

IMG_5442.JPG

• הוסף לסימניות
אני קניתי בייבי מאונסטר כחדשה ממש (עדיין עם האחריות) הדגם החדש יותר ב2600 יד שתים .
אח"כ התברר לי שעגלה חדשה עולה 3800

• הוסף לסימניות
אני קניתי בייבי מאונסטר כחדשה ממש (עדיין עם האחריות) הדגם החדש יותר ב2600 יד שתים .
אח"כ התברר לי שעגלה חדשה עולה 3800
אז את פראיירית.
כי בייבי מאונסטרס דגם 3 חדשה עולה 2290 ש"ח.
כנראה שקנית דגם 4, אבל דגם 3 יותר חזקה.

• הוסף לסימניות
יש לי עגלת ניאו שהחלפנו את כל החלק העליון כולל גגונים בצבע שחור העגלה ממש חדשה!!!עגלה חזקה מהממת אנחנ ו רוצים עליה 1800 ש"ח.
בחנות עגלה חדשה עולה בסביבות 2400 בדקתי לפני 4 חודשים

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה עגלת תאומים ניאו אפורה נקיה ושמורה במצב מצוין בביתר ב1350 ש"ח,
אפשר לפנות לטלפון 0533171771

• הוסף לסימניות
למכירה עגלת תאומים מאונטיין באגי דואט
צבע כחול לבן, כולל כיסוי גשם, כיסוי ידית,
במצב מעולה!
מחיר 900 ש"ח
1747205523546.png

• הוסף לסימניות
במצב מעולה!
מחיר 900 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1964224
במצב מעולה!
מחיר 900 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1964224
מה הטלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה