בכמה? באיזה מצב היא?לי יש למכירה מאונטיין באגי בביתר עילית
1000 אני יכולה לשלוח תמונות במיילבכמה? באיזה מצב היא?
כן אני אשמח oreliwizman גימייל נקודה קום1000 אני יכולה לשלוח תמונות במייל
כן SC0583253452שטורדל וכו'האם המאונטן באגי שלך עדיין רלוונטי?
אז את פראיירית.אני קניתי בייבי מאונסטר כחדשה ממש (עדיין עם האחריות) הדגם החדש יותר ב2600 יד שתים .
אח"כ התברר לי שעגלה חדשה עולה 3800
יש מצב שזה בעיה לומר לבן אדם שקנה משהו שעשה קניה לא טובה?אז את פראיירית.
כי בייבי מאונסטרס דגם 3 חדשה עולה 2290 ש"ח.
כנראה שקנית דגם 4, אבל דגם 3 יותר חזקה.
איפה עולה 2100 כי בכל החנויות השבוע אמרו לי 2390לכל מי שקונה עגלת ניו יד 2 ב 1800 ש"ח, שתדעו שניו חדשה עולה 2100 ש"ח,
לא רואה שום סיבה לקנות ביד 2.
סופר בייבי בגאולה עולה 2100 ש"חאיפה עולה 2100 כי בכל החנויות השבוע אמרו לי 239
יש לך טלפון שלהם?סופר בייבי בגאולה עולה 2100 ש"ח
למכירה עגלת תאומים מאונטיין באגי דואט
צבע כחול לבן, כולל כיסוי גשם, כיסוי ידית,
במצב מעולה!
מחיר 900 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1964224
מה הטלפון?למכירה עגלת תאומים מאונטיין באגי דואט
צבע כחול לבן, כולל כיסוי גשם, כיסוי ידית,
במצב מעולה!
מחיר 900 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1964224
אם את כאן אני אכתוב כתובת מיילמה הטלפון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים