נכתב ע"י קליגרף B;1067386:בסלקום לא משלמים על על סים, גם אם זה נאבד מקבלים חדש בחינם
צודקת ב100 %נכתב ע"י רמה פלוס;1067389:צר לי להודיעך, אבל המדיניות השתנתה גם בסלקום.. אני כן שילמתי טבין ותקילין לפני חצי שנה על כרטיס הסים כשעברתי לסלקום.
וההסבר ללקיחת תשלום על הסים הוא פשוט--חברות הסלולאר התפוצצו ברגע שבוטל חוק 'ניתוק זיקה', וכך יכלו כל לקוחותיהם של החברות לקפוץ מחברה לחברה ברגע שאיי מי הציע מחיר זול יותר..
זה הסבר לנטילת תשלום על חתיכת פלסטיק שערכו לא עובר את האגורה בקושי, [ושעד לפני תקופה אף אחד לא גבה עליו שקל אחד].
נכתב ע"י לגעת בנקודה;1067396:אני ממליצה על סלקום
אבל לאחרונה אורנג' נכנס מציון לשוק
והמחירים/תנאים שהם מציעים טובים יותר מסלקום
שימו לב! גם למסלול של לא הגבלה יש הגבלה מסיומת (סלקום 4000 דק' אורנג' 8000 דק')
תבדקי טוב!נכתב ע"י מיכל123;1067429:אני רוצה לעבור מסלקום.
1. הסים עולה אצלם יותר ממאה שקל.
2. הם גנבים ! בקו אחד הם שינו את התוכנית שהיתה ללא הגבלה ל 1200 דקות בחודש.
3. במכשיר השני הם מחייבים כ 100 ש"ח ונותנים זיכוי עבור ציוד כך שבסך הכל זה עולה לי 69 ש"ח, אבל לא קניתי שום ציוד (אולי זה לצרכי מס הכנסה ? אין לי מושג, אבל זה מראה על התנהלות לא תקנית).
4. אשמח מאד לשמוע על סוכן של אורנג' (קשה עלי ההתרוצצות בחנויות והעמידה בתור....)
נכתב ע"י חננוש;1067458:תבדקי טוב!
לאורנג' יש יותר בעיות קליטה מאשר סלקום....
בהצלחה.
נכתב ע"י מיכל123;1067429:אני רוצה לעבור מסלקום.
3. במכשיר השני הם מחייבים כ 100 ש"ח ונותנים זיכוי עבור ציוד כך שבסך הכל זה עולה לי 69 ש"ח, אבל לא קניתי שום ציוד (אולי זה לצרכי מס הכנסה ? אין לי מושג, אבל זה מראה על התנהלות לא תקנית).
4. אשמח מאד לשמוע על סוכן של אורנג' (קשה עלי ההתרוצצות בחנויות והעמידה בתור....)
נכתב ע"י רמה פלוס;1067472:חוץ מזה שקרה לי פעם את אותו הסיפור (סעיף 2),
תקראו מה כתבו כאן, ותרוו נחת.
בעניין הקליטה שמישהו כתב כאן, למיטב ידיעתו לאורנג' יש קליטה טובה מסלקום.
אני ניידתי אתמול מסלקום לאורנג התקשרתי אליהם ואורנג עצמם שלחו לי שליח עם הסים לבית..נכתב ע"י מיכל123;1067429:אני רוצה לעבור מסלקום.
נכתב ע"י נמנמת;1067766:אני ניידתי אתמול מסלקום לאורנג התקשרתי אליהם ואורנג עצמם שלחו לי שליח עם הסים לבית..
שרות מצויןן.
אני נרשמתי דרך האתר.נכתב ע"י דבורי;1067801:עלות השליח 40 ש"ח.
כך הם אמרו לי שבוע שעבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים