כמה עולה קו סלולרי כשר ללא הגבלה

• הוסף לסימניות
ואשמח לשמוע על סוכן טוב ואמין (יש כאלו ? ) שמגיע עד הבית...

• הוסף לסימניות
באורנג' 63 ש"ח בניוד מחברה אחרת, וכדי לחסוך 60-80 ש"ח כדאי ללכת למרכז שירות לבקש סים שלהם (בדר"כ נותנים בחינם) או לקנות בחנות ב 20 ש"ח ולהתקשר ל *054 למחלקת מכירות לעשות קו ולהעביר להם את הטפסים במייל או בפקס ולהגיד להם שיש לכם כבר סים וכך זה לא עולה לכם, מה שאצל סוכן רגיל זה עולה 83 ש"ח

• הוסף לסימניות
תיקון קל, באורנג' ובסלקום המחיר הוא שווה-69 ש"ח לחודש ללא עלות כרטיס הסים, וכמובן שלזה הפיתרון הוא מה ש'תרצונת' כתבה.

• הוסף לסימניות
בסלקום לא משלמים על על סים, גם אם זה נאבד מקבלים חדש בחינם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1067386:
בסלקום לא משלמים על על סים, גם אם זה נאבד מקבלים חדש בחינם

צר לי להודיעך, אבל המדיניות השתנתה גם בסלקום.. אני כן שילמתי טבין ותקילין לפני חצי שנה על כרטיס הסים כשעברתי לסלקום.
וההסבר ללקיחת תשלום על הסים הוא פשוט--חברות הסלולאר התפוצצו ברגע שבוטל חוק 'ניתוק זיקה', וכך יכלו כל לקוחותיהם של החברות לקפוץ מחברה לחברה ברגע שאיי מי הציע מחיר זול יותר..
זה הסבר לנטילת תשלום על חתיכת פלסטיק שערכו לא עובר את האגורה בקושי, [ושעד לפני תקופה אף אחד לא גבה עליו שקל אחד].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1067389:
צר לי להודיעך, אבל המדיניות השתנתה גם בסלקום.. אני כן שילמתי טבין ותקילין לפני חצי שנה על כרטיס הסים כשעברתי לסלקום.
וההסבר ללקיחת תשלום על הסים הוא פשוט--חברות הסלולאר התפוצצו ברגע שבוטל חוק 'ניתוק זיקה', וכך יכלו כל לקוחותיהם של החברות לקפוץ מחברה לחברה ברגע שאיי מי הציע מחיר זול יותר..
זה הסבר לנטילת תשלום על חתיכת פלסטיק שערכו לא עובר את האגורה בקושי, [ושעד לפני תקופה אף אחד לא גבה עליו שקל אחד].
צודקת ב100 %
אם זה עולה לבן אדם 100 ש''ח לעבור לחברה אחרת אז הוא יחשוב פעמיים לפני שיקפוץ מחברה לחברה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על סלקום
אבל לאחרונה אורנג' נכנס מציון לשוק
והמחירים/תנאים שהם מציעים טובים יותר מסלקום
שימו לב! גם למסלול של לא הגבלה יש הגבלה מסיומת (סלקום 4000 דק' אורנג' 8000 דק')

• הוסף לסימניות
לגבי הסימים והעלות שלהם.
בזמנו כשעברתי מחברה לשניה,
אמרו לי שעם סים ישן, זה חינם - גם אצל סוכן.

השגתי סים ישן של החברה אליה התניידתי וקיבלתי את הקו בעלות התוכנית בלבד!

• הוסף לסימניות
אני לא ממליצה על סלקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;1067396:
אני ממליצה על סלקום
אבל לאחרונה אורנג' נכנס מציון לשוק
והמחירים/תנאים שהם מציעים טובים יותר מסלקום
שימו לב! גם למסלול של לא הגבלה יש הגבלה מסיומת (סלקום 4000 דק' אורנג' 8000 דק')

אני רוצה לעבור מסלקום.

1. הסים עולה אצלם יותר ממאה שקל.
2. הם גנבים ! בקו אחד הם שינו את התוכנית שהיתה ללא הגבלה ל 1200 דקות בחודש.
3. במכשיר השני הם מחייבים כ 100 ש"ח ונותנים זיכוי עבור ציוד כך שבסך הכל זה עולה לי 69 ש"ח, אבל לא קניתי שום ציוד (אולי זה לצרכי מס הכנסה ? אין לי מושג, אבל זה מראה על התנהלות לא תקנית).
4. אשמח מאד לשמוע על סוכן של אורנג' (קשה עלי ההתרוצצות בחנויות והעמידה בתור....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1067429:
אני רוצה לעבור מסלקום.

3. במכשיר השני הם מחייבים כ 100 ש"ח ונותנים זיכוי עבור ציוד כך שבסך הכל זה עולה לי 69 ש"ח, אבל לא קניתי שום ציוד (אולי זה לצרכי מס הכנסה ? אין לי מושג, אבל זה מראה על התנהלות לא תקנית).
4. אשמח מאד לשמוע על סוכן של אורנג' (קשה עלי ההתרוצצות בחנויות והעמידה בתור....)
תבדקי טוב!
לאורנג' יש יותר בעיות קליטה מאשר סלקום....

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1067458:
תבדקי טוב!
לאורנג' יש יותר בעיות קליטה מאשר סלקום....

בהצלחה.

המכשירים בסלקום, עושים הרבה יותר בעיות, מנסיון רב ומר.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעבור מסלקום.

חוץ מזה שקרה לי פעם את אותו הסיפור (סעיף 2),
תקראו מה כתבו כאן, ותרוו נחת.

בעניין הקליטה שמישהו כתב כאן, למיטב ידיעתו לאורנג' יש קליטה טובה מסלקום.

• הוסף לסימניות
זה תלוי באיזורים- כדאי לבדוק באיזורים בהם אתם מתגוררים/ עובדים/ נוסעים בקביעות- האם יש ניתוקים והאם יש קליטה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1067472:
חוץ מזה שקרה לי פעם את אותו הסיפור (סעיף 2),
תקראו מה כתבו כאן, ותרוו נחת.

בעניין הקליטה שמישהו כתב כאן, למיטב ידיעתו לאורנג' יש קליטה טובה מסלקום.

אצלי הם לא טענו על שימוש חורג, הם טענו שיש לי בסך הכל 1200 דקות ושכך היה לי מהרגע הראשון. וכמובן, זה היה שקר אמיתי כי במשך שנה תמיד שילמתי 69 ש"ח ללא הגבלה. (+כמה שקלים על הסימ + כמה שקלים חד פעמי על שירות *43 שלא ידעתי שבסלקום זה עולה כסף)

אין לי את הזמן והכח וריב איתם ולכן עדיף לי פשוט לעבור לתקופת מה לחברה אחרת עד שהחברה החדשה אולי תעשה בעיות....

• הוסף לסימניות
בעלי סוכן של סלקום ואורנג', הוא מגיע עד הבית ניתן ליצור איתו קשר בכל שעה ב - 054-8454703

• הוסף לסימניות
ניידתי מפלאפון לפני כחודש+ לאורנג', הזהירו אותי שאין תחליף לקליטה של פלאפון, בינתיים ב"ה אין תקלות, לא רואה הבדלים בקליטה, אפילו במעלית לא מתנתק לי, איכות השמע תלויה גם במכשיר ולא רק בחברת התקשורת. קיבלתי בינתיים רק חשבונית אחת והיא היתה בסדר גמור בלי חריגות אבל גם הם מזהירים על שימוש הוגן, באיזור ה4000 דקות. זה כתוב בתנאי ההסכם בעקרון משלמים על הסים כ85 שקלים אבל צרפתי 2 קווים לקו קיים וכך אני משלמת 60 שקלים לכל קו וגם הסימים לא עלו לי.
ממה ששמעתי, על אורנג' אין הרבה טענות.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעבור מסלקום.

אני ניידתי אתמול מסלקום לאורנג התקשרתי אליהם ואורנג עצמם שלחו לי שליח עם הסים לבית..
שרות מצויןן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1067766:
אני ניידתי אתמול מסלקום לאורנג התקשרתי אליהם ואורנג עצמם שלחו לי שליח עם הסים לבית..
שרות מצויןן.

עלות השליח 40 ש"ח.
כך הם אמרו לי שבוע שעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי;1067801:
עלות השליח 40 ש"ח.
כך הם אמרו לי שבוע שעבר.
אני נרשמתי דרך האתר.
ולא עלה לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה