כמה עמודי קומיקס מלאחרונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2113597:
(מאה: אין לי תחביב למצוא טעויות, ואני מאד משתדלת לדעת עובדות לפני שאני באה בטענות. אדרבה- אם ידוע לך על מחנה עבודה שנאסרו בו יהודים והוקם בידי פורעים, לא צבא, אשמח שתפני אותי לקרוא עליו.)

העובדות הן שהספור לא מדבר על הנאצים, ואת באת בטענות טרם בדקת את זה.
עכשו את עוברת לנושא אחר - טעויות בהסטוריה כפי שהספור (לא הציור) מציג אותה.
זה כבר נושא לדיון אחר, לא בפורום ציור.

*ספציפית לעמודים שהוצגו כאן, בלי לחלוק על דבריך שזו מכה שרווחת בספרות שלנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;2113415:
בפרט היום, כשלצערינו הדור הצעיר קורא יותר ויותר קומיקס,
:eek:
המשפט הזה צרם לי מאוד.
א' כי לא שמעתי אף פעם קצב שאומר ש'לצערו אוכלים היום יותר מדי בשר'
ב' כי בציבור אחר ילדים מרוחים על מסכי טלוויזיה ומנוונים את המוח מול סרטים שאין להם אפילו קוביות מלל.
ג' כי מי שאוהב לקרוא- קורא ספרים רגילים. כל השאר פשוט מעולם לא סבלו לקרוא, אז הם מרפרפים על קומיקסים שהם פחות כבדים. מנסיון.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה שלכם
לי דווקא נראה אמין מאוד שהאוקראינים לבשו ככה באזור מלחמת העולם הראשונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2113603:
:confused::confused::confused::confused::confused:
איפה הפרצוף הוורוד בשביליייי? :(:(:(

חנייי?? פרצוף וורוד לסימון השלום בינינו???
הישנו?
סליחה אם איך שהוא נפגעת ממני לא הייתה לי כוונה הגבתי באותו ראש כמוך הבעתי דעה..
:(
אני נותנת לך שלושה!:eek::eek::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה