כמה שאלות על גירסת אנדואירד בסמרטפון.

• הוסף לסימניות
כמה שיותר מעודכן זה אומר שהמתכנתים עבדו על זה יותר ושפרו יותר בנוחות ובעיצוב ובפונקציות וכו'.
הדרך הכי קלה לעדכן היא דרך הגדרות המכשיר עצמו. אבל יש מכשירים שלא זכאים לעדכון ואז עושים התקנת קושחה חדשה. יש דרך גם לגבות את הנתונים.
לא בטוח שתמיד צריך לעדכן ולפעמים זה עושה בעיות העידכונים. אז כדאי לדעת מראש מה הצרכים שלך ומאיזה לאיזה גירסה אתה רוצה לעדכן.
כמו כן חשוב להתקין רק קושחה תואמת למכשיר שלך ולא קושחה שהותאמה למכשיר אחר.

• הוסף לסימניות
כמה שיותר מעודכן זה אומר שהמתכנתים עבדו על זה יותר ושפרו יותר בנוחות ובעיצוב ובפונקציות וכו'.
הדרך הכי קלה לעדכן היא דרך הגדרות המכשיר עצמו. אבל יש מכשירים שלא זכאים לעדכון ואז עושים התקנת קושחה חדשה. יש דרך גם לגבות את הנתונים.
לא בטוח שתמיד צריך לעדכן ולפעמים זה עושה בעיות העידכונים. אז כדאי לדעת מראש מה הצרכים שלך ומאיזה לאיזה גירסה אתה רוצה לעדכן.
כמו כן חשוב להתקין רק קושחה תואמת למכשיר שלך ולא קושחה שהותאמה למכשיר אחר.
איך מעדכנים בהדרן?ואיך אני יודע עם המכשיר שלי זכאי?

• הוסף לסימניות
איך מעדכנים בהדרן?ואיך אני יודע עם המכשיר שלי זכאי?
א. בזמנו הם לא נתנו שירות על כך, אבל אפשר לשאול את @יהודה וולף
ב. נכנסים לאתר הזה רושמים את שם הדגם כפי שמופיע בהגדרות המכשיר ורואים מהי הגירסה האחרונה שקיימת למכשיר (למכשירי סמסונג בלבד)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במקרה שלך תצטרך לשם שדרוג לפנות להדרן עצמם כי הקושחה שתקבל מהאתר ההוא זה לא הדרן.
ובאופן כללי שדרוג קושחה בצורה חיצונית במכשירי סמסונג עלול לאבד ממך את האחריות.

• הוסף לסימניות
במקרה שלך תצטרך לשם שדרוג לפנות להדרן עצמם כי הקושחה שתקבל מהאתר ההוא זה לא הדרן.
ובאופן כללי שדרוג קושחה בצורה חיצונית במכשירי סמסונג עלול לאבד ממך את האחריות.
מה אני ירויח עם אני ישדרג את זה?וזה בחינם?

• הוסף לסימניות
לכן כתבתי לך

• הוסף לסימניות
מה אני ירויח עם אני ישדרג את זה?וזה בחינם?
תרוויח גירסה משופרת בביצועים וחיסכון בסוללה.
הגירסה האחרונה למכשיר שלך היא אנרואיד 8(אוראו)
ההבדלים בין 7 ל 8 בקושי מורגשים במכשירי סמסונג, יש שיפור בתצוגת מסך מפוצל, וכן ניתן לשמור סיסמאות בתוך האפליקציות.
כמו שכתבו כאן תצטרך לשאול את הדרן אם הם מאפשרים את זה, וכצה זה עולה.

• הוסף לסימניות
ההבדלים בין 7 ל 8 בקושי מורגשים במכשירי סמסונג, יש שיפור בתצוגת מסך מפוצל, וכן ניתן לשמור סיסמאות בתוך האפליקציות.

אם בוצעה התקנה לא מורשית אין אפשרות [לכה"פ בברירת המחדל, לא ידוע לי אם יש דרך לעקוף את זה] לשמור סיסמאות בתוך האפליקציות. לפי הנימוק שלהם זה מטעמי אבטחה. כדאי לדעת.

• הוסף לסימניות
אם בוצעה התקנה לא מורשית אין אפשרות [לכה"פ בברירת המחדל, לא ידוע לי אם יש דרך לעקוף את זה] לשמור סיסמאות בתוך האפליקציות. לפי הנימוק שלהם זה מטעמי אבטחה. כדאי לדעת.
גם סטוק רום או רק רום מקוסטם? (הרומים בסמובייל הם הרומים הרשמיים - סטוק רום)

• הוסף לסימניות
כמדומני שגם רום רשמי לגמרי!

• הוסף לסימניות
כמדומני שגם רום רשמי לגמרי!
לי זה עובד בצריבה באמצעות אודין.
אבל יכול להיות שזה שונה, כי אני צרבתי גירסת רום ישנה ועדכנתי את הגירסה דרך ההגדרות במכשיר, כך שהגירסה הסופית במכשיר נצרבה באופן רשמי.

• הוסף לסימניות
איך העדכון עבד לך באופן זה (אם היתה צריבה לא מורשית)?

• הוסף לסימניות
כך זה אצלי נקרא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה