קליטה טובה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
1.איך משנים גירסא?
2.מה זה משנה איזה גירסא יש לי?
2.מה זה משנה איזה גירסא יש לי?
איך מעדכנים בהדרן?ואיך אני יודע עם המכשיר שלי זכאי?כמה שיותר מעודכן זה אומר שהמתכנתים עבדו על זה יותר ושפרו יותר בנוחות ובעיצוב ובפונקציות וכו'.
הדרך הכי קלה לעדכן היא דרך הגדרות המכשיר עצמו. אבל יש מכשירים שלא זכאים לעדכון ואז עושים התקנת קושחה חדשה. יש דרך גם לגבות את הנתונים.
לא בטוח שתמיד צריך לעדכן ולפעמים זה עושה בעיות העידכונים. אז כדאי לדעת מראש מה הצרכים שלך ומאיזה לאיזה גירסה אתה רוצה לעדכן.
כמו כן חשוב להתקין רק קושחה תואמת למכשיר שלך ולא קושחה שהותאמה למכשיר אחר.
א. בזמנו הם לא נתנו שירות על כך, אבל אפשר לשאול את @יהודה וולףאיך מעדכנים בהדרן?ואיך אני יודע עם המכשיר שלי זכאי?
קישור חסום .....מדובר על A7א. בזמנו הם לא נתנו שירות על כך, אבל אפשר לשאול את @יהודה וולף
ב. נכנסים לאתר הזה רושמים את שם הדגם כפי שמופיע בהגדרות המכשיר ורואים מהי הגירסה האחרונה שקיימת למכשיר (למכשירי סמסונג בלבד)
איזה דגם?מדובר על A7
מה אני ירויח עם אני ישדרג את זה?וזה בחינם?במקרה שלך תצטרך לשם שדרוג לפנות להדרן עצמם כי הקושחה שתקבל מהאתר ההוא זה לא הדרן.
ובאופן כללי שדרוג קושחה בצורה חיצונית במכשירי סמסונג עלול לאבד ממך את האחריות.
לא בטוח שתמיד צריך לעדכן ולפעמים זה עושה בעיות העידכונים. אז כדאי לדעת מראש מה הצרכים שלך ומאיזה לאיזה גירסה אתה רוצה לעדכן.
תרוויח גירסה משופרת בביצועים וחיסכון בסוללה.מה אני ירויח עם אני ישדרג את זה?וזה בחינם?
ההבדלים בין 7 ל 8 בקושי מורגשים במכשירי סמסונג, יש שיפור בתצוגת מסך מפוצל, וכן ניתן לשמור סיסמאות בתוך האפליקציות.
הפעלה ותצוגה של שתי אפליקציות במקביל, אחת בחלקו העליון של המסך ואחת בחלקו התחתון.מה זה נקרא מסך מפוצל ?
גם סטוק רום או רק רום מקוסטם? (הרומים בסמובייל הם הרומים הרשמיים - סטוק רום)אם בוצעה התקנה לא מורשית אין אפשרות [לכה"פ בברירת המחדל, לא ידוע לי אם יש דרך לעקוף את זה] לשמור סיסמאות בתוך האפליקציות. לפי הנימוק שלהם זה מטעמי אבטחה. כדאי לדעת.
לי זה עובד בצריבה באמצעות אודין.כמדומני שגם רום רשמי לגמרי!
תמיד לאחר הצריבה העידכון עובד לי, אני לא יודע למה אתה קורא לזה צריבה לא מורשית, מדובר ברום הרשמי, אין שום סיבה שלא יעבוד.איך העדכון עבד לך באופן זה (אם היתה צריבה לא מורשית)?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים