- הוסף לסימניות
תסתכל בגרף ותראה מאיפה מתחיל הגרף של כל אחד מהקרנות ותבין למה יש את ההבדלים האלו.כשאני משווה בפאנדר את התשואות של הקרנות הנ"ל בטווח של שנתיים-חמש שנים יש פערים גדולים, לדוג'
צפה בקובץ המצורף 1740728
תסתכל בגרף ותראה מאיפה מתחיל הגרף של כל אחד מהקרנות ותבין למה יש את ההבדלים האלו.כשאני משווה בפאנדר את התשואות של הקרנות הנ"ל בטווח של שנתיים-חמש שנים יש פערים גדולים, לדוג'
צפה בקובץ המצורף 1740728
צודק...לא שמת לב שכל קרן מתחיל בתאריך אחר?
אם קניתי היום בקרן כספית (14.08) ומחר (15.08) תאריך ההכרזה על מדד המחירים לצרכן, ונגיד שהמדד יעלה ב-0.5%. אז זה בעצם אומר שכרגע סוג של הרווחתי פטור ממס עד רווח של 0.5% מההפקדה?1. דמי ניהול זה לקרן וזה תמיד יש, אחן דמי קניה ומכירה ודמי משמרצ וכדו'
2.הוסבר למעלה שכנראה לא תשלם מס כמעט
3. א''א לדעת איזו קרן תעשה יותר תשואה בעתיד, אין כל ראיה מהעבר
4. אם יהיה עליה של 1/2 אחוז בחודש הקרוב לול להפסיד מעט ממש, התחזיות והסבירות לכך נמוכה
5. הריבית החזויה מגולמת במחיר כבר עכשיו גם בפיקדונות בבנקים אם תקנה עכשיו ויהיה תחזית לירידה לא צפויה אתה תרויח. (כן באמת)
המס מהיום בו קנית עד היום בו מכרת הרווח בתקופה הזאת מינוס האינפלציה.אם קניתי היום בקרן כספית (14.08) ומחר (15.08) תאריך ההכרזה על מדד המחירים לצרכן, ונגיד שהמדד יעלה ב-0.5%. אז זה בעצם אומר שכרגע סוג של הרווחתי פטור ממס עד רווח של 0.5% מההפקדה?
ואם הפקדתי אחרי השעה 4 אחה"צ וההוראה לקנייה תחול רק מחר ביום עליית המדד, האם פספסתי את הפטור ממס על הרווח עד 0.5% (גובה עליית המדד המשוער), או שכיוון שזה עדיין באותו יום, כן יחושב לי פטור ממס על רווח בגובה של 0.5%?
מי שיודע, אשמח למידע.
עזרת מאוד. תודה.המס מהיום בו קנית עד היום בו מכרת הרווח בתקופה הזאת מינוס האינפלציה.
מה שאומר שאם קנית רגע לפני ההכרזה על המדד אז הרווחת.
אבל במקרה שלך המדד לא מוכרז ב8 בבוקרמה שאו מר שכנראה הוא מחושב מלמחרת...
מקווה שעזרתי.
5136544אני מנסה לקנות בקרן כספית באתר הבנק בחברת מיטב,
אבל יש שם עשרות קרנות, לפי מה אני בוחר? מה הכי טוב וכו'?
למה?5136544
דמי ניהול נמוכיםלמה?
איפה אני רואה נתונים אלה?דמי ניהול נמוכים
כספית שקלית כשרה, כל התוצאות טובות.אני מנסה לקנות בקרן כספית באתר הבנק בחברת מיטב,
אבל יש שם עשרות קרנות, לפי מה אני בוחר? מה הכי טוב וכו'?
מה הבעייה שאתה נתקל בה?אני מנסה עכשיו לקנות ולא הולך לי,
ישנם שעות בהם אפשר לקנות?
אתם הבנתם מה זה קרן כספית?ובכן, מישהו יכול להמליץ על קרן כספית ללא סיכון כלל, בכשרות טובה, ועם תשואה יפה?
אני רוצה לקנות קרן כספית של מיטב ואני לא רואה כזה מספר, יש מספרים אחרים, השתנה?5136544
לא ידוע על שינוי.אני רוצה לקנות קרן כספית של מיטב ואני לא רואה כזה מספר, יש מספרים אחרים, השתנה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים