בריאות כמה שעות אתם ישנים ביממה?

כמה שעות אתם ישנים?

• 4 ומטה

• 5

• 6

• 7

• 8 ומעלה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
7 שעות!
:eek::eek::coffee::coffee:
צילום מסך_20230425_233951.png

• הוסף לסימניות
תשתדלי לא להתעלף, שעתיים תמימות מהדלקת הנרות ועד שבעלי חוזר מבית הכנסת.
זה קורה כי הוא גבאי של בית הכנסת. יוצא כרבע שעה לפני מנחה, וחוזר כ10 דקות לפחות אחרי ערבית. פחות או יותר.
גם אצלנו זה בערך שעתיים.
אבל איפה את מכניסה עוד שעתיים כדי להגיע לארבע שעות שינה?
סתם לשם הסקרנות...

• הוסף לסימניות
גם אצלנו זה בערך שעתיים.
סתם לשם הסקרנות...
היא התכוונה שהולכת לישון 4 שעות אחרי הדלקת הנרות
ולא 4 שעות עד התחלת הסעודה

• הוסף לסימניות
אם השאלה הזו היתה בתקופת הקורונה, הייתי אומרת ממוצע של 4 ומטה שעות ביממה... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל היום, ממוצע של 6 שעות + -

• הוסף לסימניות
גם אצלנו זה בערך שעתיים.
סתם לשם הסקרנות...
לא הבנתי? כתבתי שבשבת אני הולכת לישון כ-4 שעות אחרי הדלקת נרות. מה שאומר שבאזור 10:30-11:3 בלילה אני הולכת לישון. וקמה ב9:00 בבוקר.
רק בימי החול אני ישנה כ4 שעות. ולפעמים אפילו פחות.
אני פשוט עצמאית ושכירה במקביל. ושעות העבודה הכי יפות שלי בבית הן בין 10:00 בערב ל1:00 ואפילו 2:00 בלילה.
ואז בבוקר קמה ב6:30 לעבודה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי? כתבתי שבשבת אני הולכת לישון כ-4 שעות אחרי הדלקת נרות. מה שאומר שבאזור 10:30-11:3 בלילה אני הולכת לישון. וקמה ב9:00 בבוקר.
אני פשוט עצמאית ושכירה במקביל. ושעות העבודה הכי יפות שלי בבית הן בין 10:00 בערב ל1:00 ואפילו 2:00 בלילה.
פשוט אני כתבתי שאני ישנה שעה אחרי הדלקת נרות והתכוונתי שבזמן שהגברים בביה"כ, אני הולכת לישון עד הסעודה.
ואז את כתבת שאת ישנה 4 שעות אחרי הדלקת נרות אז זה היה נשמע שאת ישנה 4 שעות לפני הסעודה גם.

• הוסף לסימניות
סורי...
באמת לא הבנתי וחשבתי שאת ישנה 4 שעות מאחרי הדלקת נרות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה