כללי כמה שערים לספרי קודש (תוצאה של יום משעמם)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 672.7 · צפיות: 31
  • 83769.jpg
    KB 746.1 · צפיות: 27
  • 83769.jpg
    KB 720.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אם זה מה שאתה עושה ביום שמשעמם לך,
איך היצירות שלך ביום שאתה עסוק והאנדרלין זורם לך בקצב מוגבר?

• הוסף לסימניות
הפוך, כשמשמעם לי, ואני לא חייב לעשות את זה ללקוח - יוצאים לי הדברים הכי טובים.
ע"ד מה שאמרו רבותינו 'גדול המצווה ועושה ממי שאינו מצווה ועושה' וכו' ועיין שם בתוס'.

• הוסף לסימניות
יפה.

בשני לא אהבתי את העיגולים המחוברים.

בשלישי, הגוון הכי כהה, מדי כהה.
רימון לימד אותי שאין להשתמש ביותר מ 50% שחור.

• הוסף לסימניות
אכן. ומדובר בדברים שהם בגדר 'סקיצה ראשונית', ללא ליטוש סופי. אני גם יכול להצביע לך על עוד כמה פרטים שהם לא מדוייקים וכו'

• הוסף לסימניות
מתי תתן ליטוש סופי? כשהלקוח יזמין? :)

המשך הצלחה.

• הוסף לסימניות
כן. אם הוא ישלם בנפרד על שערים. (רצוני לומר, כמעמד, אני הרבה פעמים נותן כבונוס איזה שער יפה וכו', ללא תשלום, אבל בכהאי גוונא אני לא תמיד נותן משהו ברמה מלוטשת עד הסוף).

• הוסף לסימניות
מאוד יפים כל השערים,
האם אתה משלב שימוש בפוטושופ או רק תוכנה וקטורית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיסק;217546:
בשלישי, הגוון הכי כהה, מדי כהה.
רימון לימד אותי שאין להשתמש ביותר מ 50% שחור.

40 - 50 % בקוים ועיטורים, בשטח הרקע שממלא יותר מקום לא יותר מ-20 %

• הוסף לסימניות
גרפיקנער, עבודה יפה! השיעמום הי' במשך זמן לא מועט... ניכרת ההשקעה !

• הוסף לסימניות
השער השני לא מתאים לספרי קודש [נראה יותר כמו "מראה"], צריך להצליל אותו א. בפסים ישרים לא עקומים, ב. האפור צריך להיות יותר מודגש, כרגע זה נראה יותר תכלת [דומה למה שמושקין רגיל לעשות]

• הוסף לסימניות
יפים ונעימים לעין

• הוסף לסימניות
לא. שער פנימי. דף שער. ('שער בלאט').

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 750.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
טוב לדעת ששיעמום מוליד כאלה דברים....
נאמץ לעצמינו איזה יום שיעמום אחד בשבוע....:)

• הוסף לסימניות
השעמום האחרון - עולה על כולנה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד האחרון היה כנראה כשהתחלת להשתעמם מהשיעמום ...
עצה טובה: שים סימן מים לכל בעיה שלא תבוא

• הוסף לסימניות
מה שמענין הוא, שכל השערים הנ"ל (חוץ מאחד) נולדו על טהרת האילוס', ללא יבוא של עיטורים מבחוץ (מה שבדרך כלל אני עושה).

• הוסף לסימניות
עבודות מקוריות, כל הכבוד. מנסיון עמוד הפתיחה של הספר חשוב כמעט כמו הכריכה, ולכן חברים תמיד תמליצו למוציא לאור להוסיף עוד כמה שקלים על מנת שיהיה לו שער יפה, זו השקעה שודאי מחזירה את עצמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה