יש מצבאני שמעתי על מירכוזון
זה אותו דבר?
תודהאני לא ניסיתי
אבל שמעתי ממישהו שזה עובד מושלם!
אבל צריך להתחיל לקחת את זה שבוע לפני שצריך את זה
לא עובד מיידי
תודהיכול גם לעזור
הבנתי שזה עובד מדהים!
אמרו לי שמרדיםרקסיו
מעדיפה משהו עם המלצותאני התחלתי לקחת משהו של פוראוור בשם "פוראוור פוקוס". אני עדיין לא יודעת איך זה משפיע, אבל תוכלו גם לנסות.
פוראוור זו חברה טובה.
תבקשי המלצות, אני לקחתי לבנתיים רק יומיים, אז אני עדיין לא יודעת.מעדיפה משהו עם המלצות
זה הבעיה בפוראוור שאין לך כמעט דרך להגיע להמלצות לא ממששווקותתבקשי המלצות, אני לקחתי לבנתיים רק יומיים, אז אני עדיין לא יודעת.
לא קיבלתי המלצות, כי לא חיפשתי, גיסתי נתנה לי (משווקת שלהם) ואמרה שכדאי לי לנסות, אז אין לי המלצות לבנתים.
לא נכון. תעלי שאלה על מוצרי פוראוור, ותיראי כמה המלצות טובות ייתנו לך. המוצרים שלהם מעולים, (ואני לא משווקת).זה הבעיה בפוראוור שאין לך כמעט דרך להגיע להמלצות לא ממששווקות
ואותם צריך לקחת בערבון מאד מוגבל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים