דרוש מידע כמוסות ריכוזון - משהוא התנסה??

• הוסף לסימניות
אני הולכת לעבור בעז"ה מבחן ארוך ומצריך ריכוז רב
לא התנסיתי מעולם ברטלין ודומיו, מחפשת משהו טבעי
בבית מרקחת המליצו לי על טיפות / כמוסות של ריכוזון , משהוא טבעי
יש משהוא שהתנסה בזה ויכול לשתף אם הועיל

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מאד יעזור לי מידע מנסיון

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על מירכוזון
זה אותו דבר?

• הוסף לסימניות
אני לא ניסיתי
אבל שמעתי ממישהו שזה עובד מושלם!
אבל צריך להתחיל לקחת את זה שבוע לפני שצריך את זה
לא עובד מיידי

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לקחת משהו של פוראוור בשם "פוראוור פוקוס". אני עדיין לא יודעת איך זה משפיע, אבל תוכלו גם לנסות.
פוראוור זו חברה טובה.

• הוסף לסימניות
מעדיפה משהו עם המלצות
תבקשי המלצות, אני לקחתי לבנתיים רק יומיים, אז אני עדיין לא יודעת.
לא קיבלתי המלצות, כי לא חיפשתי, גיסתי נתנה לי (משווקת שלהם) ואמרה שכדאי לי לנסות, אז אין לי המלצות לבנתים.

• הוסף לסימניות
תבקשי המלצות, אני לקחתי לבנתיים רק יומיים, אז אני עדיין לא יודעת.
לא קיבלתי המלצות, כי לא חיפשתי, גיסתי נתנה לי (משווקת שלהם) ואמרה שכדאי לי לנסות, אז אין לי המלצות לבנתים.
זה הבעיה בפוראוור שאין לך כמעט דרך להגיע להמלצות לא ממששווקות
ואותם צריך לקחת בערבון מאד מוגבל

• הוסף לסימניות
זה הבעיה בפוראוור שאין לך כמעט דרך להגיע להמלצות לא ממששווקות
ואותם צריך לקחת בערבון מאד מוגבל
לא נכון. תעלי שאלה על מוצרי פוראוור, ותיראי כמה המלצות טובות ייתנו לך. המוצרים שלהם מעולים, (ואני לא משווקת).
יש הרבה המלצות. תשאלי, כאן בפרוג. תיראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה