כנגד ארבעה בנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1652902:
אם זה נורא דחוף, אני אשלח לך אל המייל.
לא נורא דחוף, אבל תשתדלי שזה יגיע לפני החופה (שלהם), שאספיק ללמוד ממך משהו...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1652926:
שמתם לב שפותחת האשכול נעלמה מהאופק...?! :rolleyes:
רוזמרין 1-0 לטובתך :eek::p
כבמטה קסם :)

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחחחח

רק עכשיו אני רואה, אין לי מושג למה ואיך, אבל כתבתי את הודעתי פעם אחת בלבד
:):):):):):)

האתר הזה עושה פלאות:D

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקבל את המדריך לצילום?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
וואו, למה גרמתי...

כמה תגובות תוך יום..

קודם כל, המון המון תודה לכל המגיבים, העוזרים, המסייעים ונותני הטיפים.
עזרתם לי מאד.
אם הייתי רוצה צילום מקצועי, יש ל שתי חברות צלמות,
אני מעצבת עם ידע בסיסי בצילום ועם מצלמה טובה, ורציתי פשוט לנסות בעצמי.

אם אם הבנים תסכים אעלה את התוצאות...
שוב המון תודה.
הנדיבות כאן מחממת את הלב.

• הוסף לסימניות
הטיפ שלי- אל תחליפי בגדים מידי הרבה פעמים מקסימום פעם אחת, זה משגע אותם.
ותחשבי פעמיים לפני שאת מעלה לפה תמונות שאינן מקצועיות מספיק :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה