לימוד נהיגה כניסה לאזור האישי לנבחן באתר מ. הרישוי

• הוסף לסימניות
אתה נכנס למערכת ומגיש ערעור זה די פשוט עשיתי את זה לפני כמה חודשים דבר שני אין לי מוסג איפו הוצאת אבל במודיעין צריך פשות לבקש את הטלפון של זה שמסדר את הטסטים במסרד והוא נחמד יסדר לך את הכל כולל לבוא לראות אם אתה רוצה מספר תגיב לי

• הוסף לסימניות
אצלי מגיע תקין להזדהות ממשלתית
אולי בעיה בסינון שלך?

• הוסף לסימניות
אני יכול לנסות להיכנס בשבילך
שלח מייל ל-tehila800800 בג'ימייל (זמין ב-10 דק הקרובות)

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לקבל הודעות לטלפון שלי על הטסטים - מתי נקבע לי והאם עברתי, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
לדעתי משהו תקול באתר של "ברוש",
תמיד מגיעה הודעת שגיאה בכניסה לאתר וזה מחזיר אחורה לאיזור האישי במערכת הלאומית.

• הוסף לסימניות
גם היום זה ככה?
היה לי פעם שהצלחתי, אבל בדר"כ זה תקול.. משונה.
1753996102844.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היה לי פעם שהצלחתי, אבל בדר"כ זה תקול.. משונה.
גם לבעלי זה היה, שלחנו מייל לתמיכה של האתר והם עדכנו שוב את המספר טלפון
זה המייל שלהם (כמובן עם @) tstdrvchk#mot.gov.il
תבקש מהם שיעדכנו לך שוב את המספר טלפון.
תכתוב להם בהודעה שם ות.ז
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה