ברהטאיפה עשית טסט?
אתה יכול עכשיו?אני יכול לנסות להיכנס בשבילך
שלח מייל ל-tehila800800 בג'ימייל (זמין ב-10 דק הקרובות)
עכשיואתה יכול עכשיו?
אפשר לשלוח מייל לתמיכה tstdrvchkשטרודלmot.gov.ilאני לא מצליח לקבל הודעות לטלפון שלי על הטסטים - מתי נקבע לי והאם עברתי, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?
גם היום זה ככה?כרגע אין לי אפשרות לקבל מידע על תהליך הוצאת הרשיון.
אתה כרגע לומד נהיגה?לדעתי משהו תקול באתר של "ברוש",
תמיד מגיעה הודעת שגיאה בכניסה לאתר וזה מחזיר אחורה לאיזור האישי במערכת הלאומית.
כןאתה כרגע לומד נהיגה?
היה לי פעם שהצלחתי, אבל בדר"כ זה תקול.. משונה.גם היום זה ככה?
גם לבעלי זה היה, שלחנו מייל לתמיכה של האתר והם עדכנו שוב את המספר טלפוןהיה לי פעם שהצלחתי, אבל בדר"כ זה תקול.. משונה.
אני מתכוונת לאזור האישי, כל הפרטים לגבי תהליך ההוצאה. לא לגבי המערכת של הנבחנים.היה לי פעם שהצלחתי, אבל בדר"כ זה תקול.. משונה.
צפה בקובץ המצורף 2030850
אני יכול להכנס לאיזור האישי באופן כללי, רק לא למערכת ברוש.אני מתכוונת לאזור האישי, כל הפרטים לגבי תהליך ההוצאה. לא לגבי המערכת של הנבחנים.
(או שזה אותו דבר...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים