- הוסף לסימניות
מה יצא בסוף לגבי הכניסה למירון מהיישובים הסמוכים
הבנתי שיש מחסום בצומת אור הגנוזעשיתי בירור מקיף עכשיו אם אנשי המועצה האזורית, המצב ביש, לבינתיים אין כל דרך יציאה מהיישובים לכיוון מירון, לא רגלית ולא בנסיעה, מי שנכנס ליישובים האלו נכנס לבית כלא,
למישהו יש מושג אם אמי אפשר לדבר או לפעול בנושא?
כרגע אין כניסהלמעיישה אפשר לצאת או להכנס מ/ל בר יוחאי???
והאם צריך איזה כרטיס בהר מירון?
היה הרשמה וכמובן אחרי כמה דקות כבר לא נשארו כרטיסיםשמעתי שיהיה אפשר לקנות כרטיסים לישובים בר יוחאי ספסופה אור הגנוז וכו' מישהו יודע פרטים?
איפה היה המכירה?היה הרשמה וכמובן אחרי כמה דקות כבר לא נשארו כרטיסים
תודה על העדכון.אני ביום האחרון התעסקתי הרבה עם הענין של הכניסה מאור הגנוז, ודברתי בטלפון עם הפרויקטור יוסי דייטש שהתייחס בכבוד, ואמר לי שלא יהא בעיה לעבור רגלית לא לתושבים ולא לאורחים רק שלא יגיעו בתהלוכות גדולות, עד כאן הכל יפה, מה שקרה שפתאם אני מקבל עדכון על מכירת כרטים מיישובי מרום הגליל וכמובן שתוך כמה דקות הכל נגמר, עכשיו השאלה האם זה שהיה מכירת כרטיסים זה אומר שהמשטרה תעשה בעיות לעבור רגלית או לא,
אשמח למי שיש מידע בענין
אני ביום האחרון התעסקתי הרבה עם הענין של הכניסה מאור הגנוז, ודברתי בטלפון עם הפרויקטור יוסי דייטש שהתייחס בכבוד, ואמר לי שלא יהא בעיה לעבור רגלית לא לתושבים ולא לאורחים רק שלא יגיעו בתהלוכות גדולות, עד כאן הכל יפה, מה שקרה שפתאם אני מקבל עדכון על מכירת כרטים מיישובי מרום הגליל וכמובן שתוך כמה דקות הכל נגמר, עכשיו השאלה האם זה שהיה מכירת כרטיסים זה אומר שהמשטרה תעשה בעיות לעבור רגלית או לא,
אשמח למי שיש מידע בענין
050-4100045תוכל לכתוב את המספר של הפרוייקטור?
למה בחרת קו 866 הבנתי שזה מכפר שמאי
יכול להיות לא יודע פשוט חיפשתי איפה יש נסיעותלמה בחרת קו 866 הבנתי שזה מכפר שמאי
הבנתי שמאור הגנוז צריך את הכרטיס של קו 89
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים