כסא אוכל לתינוק>>

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת בתמונות בבקשה.
אם אפשר של גוד בייבי- מקופל
וגם של איקאה.

• הוסף לסימניות
חיפשתי באתר של איקאה ולא מצאתי את הכסא המדובר...
מה זה אומר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efraty;1462564:
יש ל- good baby דגם קומפקטי עם מגש אחד נשלף, מתקפל בקלות לגודל מינימלי, מומלץ מאד.
(אין לי תמונה, אבל זה מגיע בשני דגמים עם ציור של פו הדוב/מינימאוס)
עולה כ-350 ש"ח.
איך את מנקה את הריפוד?
זה נשלף לך?
כי לי-לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1466111:
איך את מנקה את הריפוד?
זה נשלף לך?
כי לי-לא.

אצלי זה נשלף, יש לי כמו בתמונה שהבאתי בקישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1466111:
איך את מנקה את הריפוד?
זה נשלף לך?
כי לי-לא.

הוא לא נשלף, ניקוי יומיומי עם מגבון/סמרטוט לח, לניקיון יותר יסודי אפשר להכניס את הכיסא לאמטיה ולשטוף. הריפוד הוא בד רחיץ.
מעלה נוספת לכסא זה המוט שבין הרגליים, חוסך הרבה עצבים של לקשור את הילד בכל פעם...

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול, אך גם אני ממליצה על הכסא של איקאה.

• הוסף לסימניות
יש אולי במקרה מישהו מביתר שמגיע לאיקאה עם רכב?
אני רוצה את הכסא אוכל שלהם ואין לי איך להגיע לשם בזמן הקרוב..
תתתתתתתתתתתודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה