- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1386513:בירושלים יש בכל שנה בחצר בית יעקב הישן בשכונת בית ישראל ששוחטים במקום
לא יודע מה קורה השנה
שחיטה וזהו? מה עם מריטה והכשרה?
נכתב ע"י יוסניו;1386513:בירושלים יש בכל שנה בחצר בית יעקב הישן בשכונת בית ישראל ששוחטים במקום
לא יודע מה קורה השנה
נכתב ע"י יוסניו;1386528:לא הייתי שם אף פעם רק שמעתי
אני עושה בכל שנה בערב יום כיפור, שגם יש שוחטים במקום
והמארגנים לוקחים את זה למריטה והכשרה ומחלקים למשפחות עניות
אבל עולה יקר מאוד
אני מכיר אישי את מי שמארגן את זהנכתב ע"י kinly;1386553:כמה סיבובים עושים התרנגולים עד שהם מגיעים לשם.
שנה שעברה נסענו לבית הגדי. זה ישוב קטן ליד נתיבות, יש שם לול תרנגולות.נכתב ע"י שלמה;1386508:הלוואי ואמצא מקום מסודר שבו יש כפרות ושחיטה מסודרת.
נכתב ע"י יוסניו;1386568:תכלית אף אחד לא ענה לי על השאלה הראשונה שפתתי את האשכול
מישהו יודע אם יהיה תרנגולים השנה?
נכתב ע"י ariels;1386519:אחרי ששוחטים אתה יכול לקחת הביתה ולהכשיר לבד
(זה מה שהרב שלנו עושה כל שנה, אנחנו עוד לא זכינו לדרגה הזו)
נכתב ע"י יוסניו;1386586:שאלתי איפה ולא ענו לי
ומוזר שלא ראיתי אף מודעה על זה
בכל שנה יש מודעות וכרזות
השנה שקט מוחלט
הפרסומת קצת מוזרה: אל תיתן למניעים חיצוניים....נכתב ע"י ויזל;1386644:הנה המקום להעלות את קמפיין הכפרעסל מתקן הכפרע'סל, שחברי פרוג הכירו אותה
מרגע גיחתה לעולם.
את המתקנים ניתן יהיה להשיג השנה אי"ה בסניפי יפה נוף - פלדהיים ובמוקדי הכפרות בערים המרכזיות בארץ
יתרונות המתקן מפורטים בפרסומת.
מלבד היתרון הבולט של המתקן שהינו נוחיות ובטיחות, בעל החי מרגיש בו נוח ומוגן ונמנע ממנו צער.
נכתב ע"י קקטוס;1386659:הפרסומת קצת מוזרה: אל תיתן למניעים חיצוניים....
זאת הרמה של הלקוחות שלכם?
אוקינכתב ע"י צבי 554;1386682:מה לא מובן?
'מניעים חיצוניים' כולל את:
הסלידה מאחיזת העוף בידיים,
ריכוז סביב כל נושא הנקיון של הכובע/בגד/פאה,
מהירות בהעברת הכפר'ה על הראש מפחד מהגרוע מכל...,
וכן על זה הדרך.
זה מניעים שגורמים לך להיות עסוק/ה בדברים חיצוניים במקום להתרכז במילים ובתפילה ולפתוח דף חדש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: saralulu, אלו דברים, תותים בלבן ועוד 3 משתמשים6 //