כרגיל מכיוון שאתם לא נוהגים להעלות חומרים -אני מעלה :P

• הוסף לסימניות
התחומים קשורים אחד לשני בנתיים :)...
סאונד וידאו ואנימציה -נתמכים אחד בשני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YONI10;509700:
ולשם הדגמה לדבריי אני גם מצרף קליפ שהכנתי
אומנם ממזמן...
אך לפי התנאים שעמדו לי מבחינת רצון הלקוח ולפי הזמן שעמד לרשותי
מבחינת התשלום וכדו' זו התוצאה
נ.ב.
זו תפיסתי Take it or leave it
אין צורך להסכים איתי... אך לדעתי כזאת עריכה משדרת יותר רמה...
(למרות שיכול להיות שאתה הרבה יותר מקצועי ממני)
http://www.youtube.com/user/YONI1011111111111111#p/a/u/1/YA_NN-TObrs
אם אפשר לשלוח באישי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי!!!

• הוסף לסימניות
את הקליפ של טאטע

• הוסף לסימניות
לגבי הסרט של פופקו- אהבתי מאד, הטקסט והסאונד מוסיפים המון!
אך קצת הפריע לי הסאונד והדרמה כששירה טורקת את האלבום ורוצה לברר משהו...
זה גורם לצופה מתח ועניין אך לפה זה לא כ"כ מתאים, כבר חשבתי שהיא מגלה איזה אימוץ או משהו...
- האלבום עצמו- זה משהו מוכן שרק שתלת תמונות או שבנית את זה?
- והטקסט עם האפקטים- באיזה תוכנה נעשה?

• הוסף לסימניות
תעשי חשבון כמה זמן בערך לוקח לך לעשות את המצגת, תחלקי את ה600 ש"ח לכמות השעות, ותבדקי אם זה שווה לך או עדיף לך ללכת למכור פלאפל, לצערי בציבור החרדי לא יודעים להעריך השקעה (לפחות ברובו) ומצפים שתעבדי כמעט בחינם, אני היום עובד בתחנת דלק במקביל לצילום, בגלל שאני מעדיף לעבוד בשכר מינימום ולא להתבזות כמו הרבה חלאות שמוכנים להתכופף ולפשוט רגל
נכתב ע"י ilana;508485:
רציתי לשאול גם אני עושה דברים מדהימים אבל בכלל לא במחירים כאלה אנשים ממש נבהלים כששומעים מחירים כאלה המצגת האחרונה שעשיתי לבת מצוה היתה 10 דקות שבה הסרטתי ערכתי עם אפקטים והכל ולקחתי רק 600 ש''ח אני יודעת שזה זול אבל אנשים בכלל לא ירצו אם אני אקח יותר מה אתם אומרים לא לעשות או לעשות במחירים האלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;510138:
כשאתם מסיימים לעלות בג'מבו מייל הוא מגיע לעמוד שעליו כתוב לחץ כאן להורדת הקבצים -פשוט תעתיקו את השורת כתובת למעלה של אותו עמוד ושימו פה, ואז כולם יוכלו להוריד בלי רשימת מיילים וכדו'.

אז הנה הקישור
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=b60e5506c8714773b78b67745bfc3843

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על המהירות והיוזמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;510921:
ביצוע מיוחד מושקע וזורם
מאד אהבתי את זה
רק לפי עניות דעתי קצת יותר מדי אפקטים של טישטוש BLUR
עלי והצליחי
ח.דרליך

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות שוב את הבת מצוה שעשה פופקו
לא הספקתי לראות ונורא מסקרן אותי
זה כותב שיש חריגה בהורדות

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;510945:
ביצוע מיוחד מושקע וזורם
מאד אהבתי את זה
רק לפי עניות דעתי קצת יותר מדי אפקטים של טישטוש BLUR
עלי והצליחי
ח.דרליך

לא רציתי להגזים בכמות סגנונות המעברים לכן חזרתי כל הזמן על בערך 3 סוגי המעברים.
מה את היית עושה במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
תנסי להוריד שוב, אני הצלחתי.

• הוסף לסימניות
ראיתי את הקליפ, כמובן שהשיר הוא פצצה ולכן זה מייד מעלה את רמת הקליפ, אך אתייחס בעיקר לוידאו.

בסה"כ העבודה מקצועית ונקיה -שזה הדבר הכי חשוב, לפעמים יישנה בעיית זרימה, שזה כלל הראשון בעריכה, אך זה יפה נקי ועדין, אני ממליץ לוותר על אפקטים בסגנון של תמונה בתוך תמונה כלומר שישנה מסגרת באמצע - כי זה לקוח מחדשות וזה לא עדין, עדיף לערבב בעדינות בדיסולב כמו את האייל והסולם למשל, וכן להימנע מאפקטים מקפיצים באמצע שיר רגש שכזה.

לסיכום :התרשמתי לטובה.

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;511152:
לא רציתי להגזים בכמות סגנונות המעברים לכן חזרתי כל הזמן על בערך 3 סוגי המעברים.
מה את היית עושה במקרה כזה?

הייתי עושה יותר מעברים של שקיפות שהוא יותר עדין מטשטוש (או מעברים עדינים אחרים כמו פרודאד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;511469:
לפעמים יישנה בעיית זרימה, שזה כלל הראשון בעריכה

אני ממליץ לוותר על אפקטים בסגנון של תמונה בתוך תמונה כלומר שישנה מסגרת באמצע - כי זה לקוח מחדשות וזה לא עדין,
בהצלחה:)

א. מה הכוונה בעיית זרימה? שלא ירגישו את המעברים?
ב. האם אתה מתכוון רק לאלו עם המסגרת? הסרטים שהקצוות שלהם "נגוסים בהחלקה" (איך אפשר לקרוא לזה?) מתקבלים טוב? פשוט היה מדובר בסרטים באיכות ממש גרועה שזו הייתה הדרך היחידה לשלב אותם.
תודה:):)

• הוסף לסימניות
א. נכון
ב. אז תעשה אותם מאחורה בטרנספרסי (שקיפות) נמוך.

• הוסף לסימניות
מאד נהנתי לראות את העריכה שלך. לדעתי הרמה טובה מאד. באמת
כדאי יותר להשתמש עם דיזולף מאשר עם טשטוש זה אכן יותר עדין.
תמיד אפשר להשקיע עוד ושתצא עבודה משובחת יותר השאלה היא מה הגבול?
הקטע של תמונה בתוך תמונה שכתב פופקו לדעתי מוסיף מאד ובדרך כלל בציבור שלנו לא רואים ולא יודעים מה נעשה בחדשות ועד שלא יגידו להם שזה מהחדשות וזה לא עדין אף אחד לא ידע את זה.
לי אישית קצת הפריע הכיתוב אבל זה כבר ענין של טעם.
הצלחה מרובה!

• הוסף לסימניות
כשאני מתכוון חדשות אני לא מתכוון שמכירים ולכן זה מפריע, אלא שזו צורה של הצגת מידע ולא של קליפ שרוצים שהמסר יועבר בעדינות.
מה שאתה עשית זה נראה כאילו "נצפה עומס במתפללים בקבר רחל" מכיוון שזה מראה כאילו אתה רוצה לתת מידע על המקום, תנסה לטשטש קצוות כמה שיותר ופחות להדגיש מסגרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה