כרגיל מכיוון שאתם לא נוהגים להעלות חומרים -אני מעלה :P

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;512028:
כשאני מתכוון חדשות אני לא מתכוון שמכירים ולכן זה מפריע, אלא שזו צורה של הצגת מידע ולא של קליפ שרוצים שהמסר יועבר בעדינות.

האמת, לא ידעתי שעושים כך בחדשות. פשוט יצא לי קודם לעשות קליפ לסרטים שצולמו במצלמה דיגיטלית וזה הפתרון שמצאתי לאיכות הירודה. שם שמתי ברקע הנפשות מאפטר ופה השתמשתי באותו רעיון. השיר שם היה מקפיץ וזה בהחלט התאים.

נכתב ע"י פופקו;512028:
מה שאת עשית זה נראה כאילו "נצפה עומס במתפללים בקבר רחל"

לא ממש הבנתי. אבל את הגישה ששילוב בין תמונה לסרט (בקליפ רגוע) צריך להיות מוחלק כמה שיותר הבנתי.
אגב את הגופן אהבתי במיוחד, זה באמת עניין של טעם.

בכ"א באמת תודה על הביקורות.

• הוסף לסימניות
אני מתנגדת לשלילת הרעיון של הסרט בתוך המסגרת.
הוא עדיין מתאים לציבור שלנו (וגם לציבור הכללי) אבל הוא צריך להתמקם במקום טוב מבחינת שיווי המשקל, הצבעים, הטונים וכו'.
כל הויכוח בנושא קשור לטעם אישי ותו לא!!!

פופקו - עדיין לא צפיתי בסרט שלך (אני מקווה שבעוד 4 שעות הוא סוף סוף ירד למחשב שלי...)

יוני 10 - אהבתי מאד.
במיוחד את הילדה שמוצגת עוד לפני תחילת הקליפ (אפשר לראות אותה רק כשלוחצים על PAUSE בתחילת הקליפ.
ומכאן ההוכחה שכאשר מקבליפ פוטייג' איכותיים העריכה תהיה מצויינת.
נ.ב. את המסכות לא עשית באפטר, נכון?

• הוסף לסימניות
כשאני מתכוון למסגרות אני מתכוון, שבקליפ ש"משיהו" העלה לכאן, המסגרות משמשים כ"הצגת מידע" ובקליפ שקט זה אמור להיות לא כהצגת מידע, אלא משהו מוחלק וכזה שהעיין שמה/לא שמה לב אליו.

לפעמים המסגרות יכולים לעשות טוב, זה עניין של סגנון הקליפ ותצורת המסגרת כלומר האם היא בתנועה או לא, פשוט ספציפית בקליפ הזה, אני מרגיש שזה כאילו מציג לי מידע ולא משהו שאמור להיות קליל הרבה יותר ופחות מושך תשומת לב.
דרך אגב אחת השיטות הטובות לביקורת על סרט היא ההרגשה המיידית והראשונית שחשים בראייתו.

• הוסף לסימניות
אני גם עורכת מצגות ולוקחת 100 ש"ח לדקה לפעמים זה משתלם ולפעמים לא.
תשלחי לי את המצגת שלך, ואני יגיד לך אם זה שווה 600 או יותר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מה שהפריע לך ב"מסגרות" זה אופן החיבור והתאמת הצבעים שאינה נכונה.
ולעניות דעתי, המסגרת עדיין לא מכבידה על הקליפ.

ובקשר לביקורת - מסכימה איתך,
אבל השאלה החשובה שצריכה להבדק היא: האם את/ה (כמבקר הסרט) מגלה מה הפריע לך בצפיה הראשונית.

• הוסף לסימניות
בכמה אתם מתמחרים את הקליפ הזה-טעטא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamaid;512422:
מה שהפריע לך ב"מסגרות" זה אופן החיבור והתאמת הצבעים שאינה נכונה.
ולעניות דעתי, המסגרת עדיין לא מכבידה על הקליפ.

עוד לפני שאני חושב מה מפריע אני פשוט מרגיש שמפריע...

ובקשר לביקורת - מסכימה איתך,
אבל השאלה החשובה שצריכה להבדק היא: האם את/ה (כמבקר הסרט) מגלה מה הפריע לך בצפיה הראשונית.

לדעתי זה כישרון מולד שמחדדים אותו עם הזמן, אם היית "מציק לראות סרטים" עוד שהיית קטן, כנראה יש לך משהו בפנים...:)

• הוסף לסימניות
כמה תגובות קטנות וקצת מאוחרות למה שהעלו פה:

פופקו-
אהבתי מאד, בעיקר את המקוריות, בצוע מעניין. הסאונד, משתלב יופי. זרימת התמונות מדהימה. ומהירות העבודה, מעלה בעוד כמה אוקטבות.
לא אהבתי- את היד הוקטורית באמצע, קצת הורס. וכן- כנראה ששמת לב לתמונות שלא תמיד הופיעו במדויק אחת על גבי השניה- דיוק שדורש זמן.

אילנה-
שליטה יפה באפטר. אהבתי את הזרקור המהבהב בסוף, בקטע המזרחי נותן קצב טוב.
כשרוצים שהדמות תשיר בשפתיה את השיר שמתנגן ברקע, היא חייבת לשמוע את השיר בזמן הצילום, או שאת חייבת לעבוד קשה, לחתוך, להריץ, להאט.
כמו כן- תחליפי צילומים מהר, בלי לפחד, אם הצופים ירגישו שלא ראו מספיק, הם יחזירו להתחלה,:) אך אם ישעמם להם באמצע, הם יריצו לסוף.:(

מישהו-
הקליפ שלך מ-ד-ה-י-ם!!! כל התנועה שלו מתאימה מאד לתוכן, סוחף, ומיוחד!
קצת קטנוני, אבל בכ"א- הסולם נחתך קצת בחלק העליון, ולא כ"כ אהבתי את מעבר הצבע (לא זוכרת כרגע את שם האפקט) במגדל דוד בפזמון הראשון
אבל סה"כ- אהבתי מאד!!!

• הוסף לסימניות
אוף, כולם מדברים על הקליפים האלו, ואני שהגעתי קצת באיחור לא יכולה להוריד אותם כי יש חריגה!
מישהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות אתזה שוב? תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לילי;522831:
אוף, כולם מדברים על הקליפים האלו, ואני שהגעתי קצת באיחור לא יכולה להוריד אותם כי יש חריגה!
מישהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות אתזה שוב? תודה רבה מראש!

כנ"ל.

נכנסתי רק עכשיו לאשכול.
וחשוב לי לראות את הדוגמאות המדוברות.
אולם, אי אפשר להוריד שום דבר לצפיה...
אודה מאד, אם יש אפשרות לשלוח קישורים אל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;533761:
כנ"ל.

נכנסתי רק עכשיו לאשכול.
וחשוב לי לראות את הדוגמאות המדוברות.
אולם, אי אפשר להוריד שום דבר לצפיה...
אודה מאד, אם יש אפשרות לשלוח קישורים אל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> .

גם אני די טרי פה בעסק ומצטרף גם לבקשה הנ"ל

• הוסף לסימניות
אני מצטער אך אינני יכול להעלות אותו שוב לשרת -סורי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;533844:
אני מצטער אך אינני יכול להעלות אותו שוב לשרת -סורי :)
ומשהו אחר שלך, לשלוח לי לאישי?
פשוט מעניין אותי לראות את הרמה כאן, אולי אני בכלל לא מתאים???

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להוריד את הקבץ?
זה רושם שהקבץ לא נמצא בשרת

• הוסף לסימניות
כי הוא כבר לא שם, אחרי שבועיים פחות או יותר ג'מבומייל מסירים את הקובץ.

• הוסף לסימניות
אני גם די חדשה ומעונינת בקובץ הנ"ל למייל שלי אני רוצה לראות דוגמא בשביל איזה מצגת שאני עושה זה מאוד חשוב לי......... תודה!!!!

• הוסף לסימניות
אם יהיה לי אישור מהמו"ל,
אוכל אני לעלות את הקובץ הנחשק..

333

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה