כרגיל מכיוון שאתם לא נוהגים להעלות חומרים -אני מעלה :P

}אוקיי, זה לגמרי בסדר מבחינתי..{

גם אני אשמח לראות....
אני רואה שכולם כאן באוירה של "הקפצות"--

נכתב ע"י איכות;908996:
אני רואה שכולם כאן באוירה של "הקפצות"--

הזוי לגגגמרי!!!!!!!!!!.........
תראו את תאריך פתיחת האשכול??!?!?!?!?!?!

מה הזוי?
ההקפצות?
למה?
זה מאוד נורמלי והגיוני....

מה בסדר???
זה נורמלי?

זה היה במנגינה צינית.
תגובות בכתב זה בעייתי בקטע הזה---

נכתב ע"י איכות;909039:
זה היה במנגינה צינית.
תגובות בכתב זה בעייתי בקטע הזה---

חשבתי על זה,,
אבל בשביל לפתור את הבעיה שהצגת, יש כל מיני צורות למינהם שמבטאות הבעות שרק פני אדם מסוגלות לבצען, וכדוגמת :) או :D וכן על זה הדרך...

:D:D:D:):):)

3 חשבתי שמעלים את הסרט...

סרטון נחמד.
אהבתי לראות דוגמא ל"איך מוציאים את המקסימום מחומרי הגלם שהלקוח מביא"(ולא משנה לו האיכות אלא תוכנם)
הפריע לי בעין שתמונות מסוימות לא מילאו את המסגרת באלבום וראו את הרקע הסגול מלמטה
תודה שהעלתם אני חושבת שזה מעשיר את כולנו לראות דוגמאות שונות של אחרים
בנוסף אהבתי מאוד את הקליפ של יוני (בעמ' הקודמים של אשכול זה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה