כרום השתבש?!

• הוסף לסימניות
הוא דורש ממני נקודות שחזור, אלוקים אדירים. דברים שאין לי הבנה בהם.

• הוסף לסימניות
מה מוגדר בשפה ובמיקום?
מה מוגדר בשפת יוניקוד?

• הוסף לסימניות
בהגדרות המחשב מופיעות עברית ואנגלית.
וגם בהגדרות של כרום מופיעה העברית כשפת הקלט.

• הוסף לסימניות
אני רוצה רגע לנסות לעשות סיכום של המצב כדי להבין על מה מדובר,
התפריטים בכרום - ריבועים
כתיבה בתוך כרום - גם ריבועים ?
כתיבה בחיפוש ווינדוס ללא קשר לכרום - ריבועים
יש עוד מקום שאת רואה ריבועים ?

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הזאת! וגם לי זה קרה לראשונה אתמול בכרום. בווינדוס מאז שקניתי את המחשב הזה... (פחות משנה)
נכנסתי לכתוב על הבעיה וראיתי שמישהו אחר כבר כתב!!!
בFLAGS קיבלתי דף אזהרה. מעבר לזה לא הבנתי מה לשנות ומה נשתנה הלילה הזה...?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אתה פשוט צדיק שאתה מסכים להשקיע מזמנך כדי להיכנס בעובי הבעיה:
התפריטים בכרום והחיפושים בשורת הכתובת והודעות מערכת שצפות מידי פעם [האם לזכור סיסמה וכו'] - מלבנים. - וזה התחיל אתמול בבוקר.
פרט לזה - שמות הקבצים בתוצאות החיפוש בסייר ווינדוס מופיעים כמלבנים כבר מקודם, אבל גם רק בתקופה הממש אחרונה [אני לא משתמשת באופציה הזאת בתדירות גבוהה, אז לא התייחסתי לזה.]
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה על ההמחמאות, מקווה שיהיה שכר לפעולתנו.
אני בודק את הנושא.

• הוסף לסימניות
אוקיי, אין ברירה נצטרך לעבוד כאן שלב אחר שלב,
תסירי את התקנת הכרום, תפעילי את המחשב מחדש, ותתקיני מחדש דרך האתר שלהם.

תעדכני אותנו בתוצאות

• הוסף לסימניות
אוקיי....
אני באמצע לקחת את הכרום ולשנות לו משהו בהגדרות הליבה, כשאסיים אעלה את הגירסא הערוכה על ידי וארצה שתתקינו אותה

• הוסף לסימניות
אם אני אעשה ך אפסיד את כל הסימניות/סיסמאות וכו' שלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;2242923:
אם אני אעשה ך אפסיד את כל הסימניות/סיסמאות וכו' שלי?

מצטרפת לשאלה...
?????

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על ההשקעות.
ושאלתי מצטרפת לשאלות קודמיי.

• הוסף לסימניות
סביר להניח שהכל ישתחזר ברגע שתתחברו לחשבון הGMAIL

ליתר ביטחוןתוכלו לעשות דבר פשוט, גשו לשורת הפעלה שם כתבו appdata ותנו אנטר, לאחר מכן היכנסו לנתיב
Local > Google > Chrome ושם פשוט העתיקו את תיקיית Userdata למיקום אחר בכדי לגבות אותה, במידה והתיקון יעבוד אסביר בצעד פשוט איך מחזירים את הסימניות, לגבי סיסמאות, יש סיכוי שתצטרכו להקליד אותם מחדש.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם משהו ניסה
ומה היה עם הסיסמאות והסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל איפה אני מוצאת את שורת ההפעלה המדוברת?

• הוסף לסימניות
ברימון אמרו לי היום שזה וירוס וצריך לקרוא לטכנאי
להאמין להם???

• הוסף לסימניות
לא וירוס. כנראה עדכון לא נכון של הכרום או משהו.
יש לך אנטי וירוס מעודכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה