כרום השתבש?!

• הוסף לסימניות
יש לי אנטי וירוס שאני לא משלם להם כלום אבל זה מותקן לי המחשב
נראה לי שזה לא עובד
רק כל פעם קופץ החלון של זה

• הוסף לסימניות
עזר לי מאד לפתור את בעית הריבועים אחרי יותר משבוע של תהיה...
כעת אולי יש לך גם פתרון לבעיה שהתמונות באינטרנט( שאטרסטוק, וכל מיני אחרות) מוצגות לי עם כתמים אפורים עליהם, שנשארים גם כשמורידים את התמונה למחשב?
דיברתי עם נתיב והם טוענים שזה לא קשור לחסימה שלהם אלא לבעיה בהגדרת הכרום

• הוסף לסימניות
שאני יבין, הגירסא שהעליתי פתרה את הבעיה?

• הוסף לסימניות
ממש כך!
לא היה לי מה להפסיד,
עשיתי גיבוי לתיקית ההגדרות כמו שהדרכת,
ובסוף בכלל לא הייתי צריכה את זה מכיון שהכל חזר לעבוד יופי!

• הוסף לסימניות
שמח לשמוע ומחכה לשמוע פידבקים מעוד משתמשים.

• הוסף לסימניות
מחר בעז"ה אנסה להתקין ואדווח
האם תוכל להסביר בכללי מה גרם לתקלה הזאת לפתע?

• הוסף לסימניות
אז ככה, אני עדיין בחקירה לגבי השורש האמיתי, אבל לפני מס' ימים Google הוציאו עדכון לדפדפן, ניתן לראות זאת גם בגרפיקה של הלשוניות ועוד, משהו בעדכון הזה ובצורה שהוא גורם לדפדפן "לדבר" ולהשפיע על הגדרות Win 10 לא הולך כמו שצריך, אני גם בקשר מול Google באופן ישיר.

• הוסף לסימניות
האם משמעות העניין שייתכן וזה יסתדר מעצמו תוך ימים ספורים?
כלומר, גוגל יעדכנו את זה?

• הוסף לסימניות
שאלה טובה, רוב העולם איננו עובד עם עברית, כך שהנפוצות של התקלה הזו לא בהכרח תזרז אותם להוציא עדכון, על פי ניסיון העבר זה לא יתוקן בקרוב

• הוסף לסימניות
ומה גורם לכך שבחלק מחשבים העדכון מייצר בעיות ובאחרים - לא?
[כמובן שאני מפרגנת לכולם להיות מאלו שלא...]

• הוסף לסימניות
קשה בדיוק לדעת, ואת זה אני בודק כעת, לדעתי זה קשור לעדכון מסויים ספציפי של Win10 שמתנגש עם העדכון של Chrome

• הוסף לסימניות
אוקיי, עדיין יש הרבה הקבלות בין מערכות ההפעלה

• הוסף לסימניות
ומה בענין בעית הכתמים על התמונות באינטרנט שהעליתי,
יש לך פתרון לזה?
ממש תוקע אותי
ובנתיב לא יודעים לעזור לי
תודה

• הוסף לסימניות
תראי, ניתן לבדוק את זזה אבל למען הסדר הטוב בואי תפתחי אשכול נפרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2243214:
סביר להניח שהכל ישתחזר ברגע שתתחברו לחשבון הGMAIL

ליתר ביטחוןתוכלו לעשות דבר פשוט, גשו לשורת הפעלה שם כתבו appdata ותנו אנטר, לאחר מכן היכנסו לנתיב
Local > Google > Chrome ושם פשוט העתיקו את תיקיית Userdata למיקום אחר בכדי לגבות אותה, במידה והתיקון יעבוד אסביר בצעד פשוט איך מחזירים את הסימניות, לגבי סיסמאות, יש סיכוי שתצטרכו להקליד אותם מחדש.

אשמח לסיוע כיצד ניתן למצוא ולייבא חזרה את הסימניות ששמרתי?
(הסימניות כוללות תקיות)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זינוק;2453427:
אשמח לסיוע כיצד ניתן למצוא ולייבא חזרה את הסימניות ששמרתי?
(הסימניות כוללות תקיות)
תודה

יש מישהו שיכול לעזור לי בזה?
זה דחוף...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמישהו שיחק עם הגדרות הגופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה