מצב
הנושא נעול.
אשמח להחליף 2 כרטיס לאליפת תמורת 2 כרטיסים בצפת או 3 בצפת תמורת 3 באליפלת ב2 בלילה תודה

יש לי 2 כרטיסים להחליף מבני ברק ביום חמישי בשעה חמש ואני רוצה ליום חמישי לשעה 11 או 12 בלילה
0527127080

נערך לאחרונה ב:
מחפש 2 כרטיסים מב"ב בשעה 23.00-0.00
ובתמורה יש לי מצפת ב-19 בלילה או ב-10 בבוקר
(אני לא מוכר את הכרטיסים מצפת אלא מחליף עבור ב"ב)
05485-39748
במידה ותמצא כרטיסים מב"ב ללא החלפה
אשמח לקנות ממך כרטיס מצפת ב10 בבוקר
תודה!
0527707006

יש לי מירושלים הארזים בשעה 7בערב ומעוניין להחליף לשעה 2 בצהרים

צריכהה כרטיס 1 מצפת ליום חמישי אשמח למי שיש שיצור קשר 0548596885

למכירה כרטיס חניה לרכב
5 אנשים
יום חמישי חניה בשעה 18:00 עד 00:000
לפנות במייל YAAKOV20026 גימייל

נערך לאחרונה ב:
להשגת כרטיסים מטעם 'אש דת':

ירושלים
  • ביהמ"ד הגדול סטאמאר רחוב יואל
    ביהמ"ד פרושים רחוב צפניה
1-2 בצהריים
7-8 בערב

• רחוב נחמיה 15
    משפחת חנון רחוב חבקוק 9 ק"ד עד 10 בלילה
    רחוב עונג שבת 14 כניסה ב' - עד 5 אחה"צ

בית שמש רמה ב'
  • ביהמ"ד קהל חסידי ירושלים 9-11 בלילה
    משפחת אטיק רחוב רבי יהודא הנשיא 17

בית שמש רמה ד'
  • ביהמ"ד פרושים רחוב מר עוקבא 6 בשעות 9-10 בלילה

קו המידע: 023136591

4 כרטיסים ליום חמישי בשעה 13:00 בצהרים מירושלים - ארזים, כרטיסים מבוגר - עלות כל כרטיס 58 שקל (מחיר עלות)

הכרטיסים נקנו על ידי, וכל הקודם זוכה.

נא לשלוח מספר טלפון (אפשר בפרטי) ואני יחזור.
0533158392 תודה רבה!!

למכירה:
2 כרטיסים (מבוגר) מירושלים - הר חוצבים - בליל ל"ג בעומר בשעה 3:00 לפנות בוקר.
המעוניין יפנה למייל:
YOSROS123
@

GMAIL.COM

מעוניינת להחלפה
3 כרטיסים ברכבת מקריית גת לכרמיאל בשעה 22.00 יום חמישי
ל - 3 כרטיסים בשעה 19.00 - 20.00 (קצת יותר מוקדם) רכבת/ אוטובוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה