יעקב יהודה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #2,761
שלום,
נשמח לקנות 4 כרטיסים מבני ברק ליום חמישי באזור 7 בערב,
03-6194980
נשמח לקנות 4 כרטיסים מבני ברק ליום חמישי באזור 7 בערב,
03-6194980
מחפש 2 כרטיסים מב"ב בשעה 23.00-0.00
ובתמורה יש לי מצפת ב-19 בלילה או ב-10 בבוקר
(אני לא מוכר את הכרטיסים מצפת אלא מחליף עבור ב"ב)
05485-39748
0527707006במידה ותמצא כרטיסים מב"ב ללא החלפה
אשמח לקנות ממך כרטיס מצפת ב10 בבוקר
תודה!
שושן צחור, עדיין פנוי ?לי יש שני מבוגר למכירה
אני רוצה לקנות לחניוןאשמח להחליף 2 כרטיס לאליפת תמורת 2 כרטיסים בצפת או 3 בצפת תמורת 3 באליפלת ב2 בלילה תודה
למכירה מירושלים הארזים ביום חמישי בשעה 12:00 בבוקר
כל הקודם זוכה
כרטיס 1כמה כרטיסים יש לך ?
אתה מוכר או רוצה לקנות???כרטיס חניה לרכב
5 אנשים
יום חמישי חניה בשעה 18:00 עד 00:000
לפנות במייל YAAKOV20026 גימייל
השגתם את המספר? תוכלו לרשום אותו?יש קו טלפון להחלפת כרטיסים בין אנ"ש כמו בעבר?
אני רוצה לנסוע בשעה אחרת ממה שהזמנתי.
רלוונטי?למכירה כרטיס מביתר עילית לשעה 23:00 ,
0533158392 תודה רבה!!4 כרטיסים ליום חמישי בשעה 13:00 בצהרים מירושלים - ארזים, כרטיסים מבוגר - עלות כל כרטיס 58 שקל (מחיר עלות)
הכרטיסים נקנו על ידי, וכל הקודם זוכה.
נא לשלוח מספר טלפון (אפשר בפרטי) ואני יחזור.
אני רוצה אותם!!לי יש שני מבוגר למכירה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים