- הוסף לסימניות
- #1,361
גם אני....מעניין מאוד כי אני כבר חצי שעה על האתר וזה פתוח לי כל הזמן לקנות ואני רק עוקב...........
מחכה שיפתח בירושלים...
אין תור בכלל...
גם אני....מעניין מאוד כי אני כבר חצי שעה על האתר וזה פתוח לי כל הזמן לקנות ואני רק עוקב...........
10 בבוקר כ15 נוסעיםבאיזה שעה???
אנשים טועים! זה שהוא כותב לך אוחחחחחחח נגמרו המקומות זה לא אומר שהמקום שקנית נתפס כבר אלא זה קשור לכל מיני פעולות באתר! אם כבר הגעת לפרטי האשראי אז יש לך את המקום! אם כבר הצלחת להגיע לשלב התשלום זה אומר שיש לך מקום. גם לי היה אותו טעות! ואח"כ המשכתי והצלחתי ב"ה לקנות כרטיסים!וואי זה פשוט טירוף
עד שמכניסים פרטי אשראי- אוזלים הכרטיסים
מה זה המרוץ החייתי הזה??
חמישי או שישי??10 בבוקר כ15 נוסעים
כמה זמן חיכית?אנשים טועים! זה שהוא כותב לך אוחחחחחחח נגמרו המקומות זה לא אומר שהמקום שקנית נתפס כבר אלא זה קשור לכל מיני פעולות באתר! אם כבר הגעת לפרטי האשראי אז יש לך את המקום! אם כבר הצלחת להגיע לשלב התשלום זה אומר שיש לך מקום. גם לי היה אותו טעות! ואח"כ המשכתי והצלחתי ב"ה לקנות כרטיסים!
מבית שמש ביום חמישי בשעה 17.00 כרטיס אחד זכאיאפשר למכור, יש הרבה ביקוש
מתי ואיפה?
לא נכון,אנשים טועים! זה שהוא כותב לך אוחחחחחחח נגמרו המקומות זה לא אומר שהמקום שקנית נתפס כבר אלא זה קשור לכל מיני פעולות באתר! אם כבר הגעת לפרטי האשראי אז יש לך את המקום! אם כבר הצלחת להגיע לשלב התשלום זה אומר שיש לך מקום. גם לי היה אותו טעות! ואח"כ המשכתי והצלחתי ב"ה לקנות כרטיסים!
כמה דקותכמה זמן חיכית?
ממש כךלא נכון,
הגעתי לתשלום וניסיתי
לא נתן לי
ניסיתי כמה פעמים וכשרעננתי ראיתי שהמקומות אזלו באמת
צריך בחמישי בשעות הבוקר לצפת כ15 נוסעים לא קשור למירוןחמישי או שישי??
בכל מקרה אין כזה דבר 10:00 יש רק 9:00
מוזר אני עומדת ועוברת מתור לתור ולא נפתח ליגם אני....
מחכה שיפתח בירושלים...
אין תור בכלל...
רוצה שנזמין לכם ?מוזר אני עומדת ועוברת מתור לתור ולא נפתח לי![]()
כל הנסיעות באתר הם למירון לא?!צריך בחמישי בשעות הבוקר לצפת כ15 נוסעים לא קשור למירון
@היונגערמאן!! ומה אמרת שיש ב9
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים