מצב
הנושא נעול.
מישהו הצליח לשלם עכשיו? מגיעים לקופה ולא נותן לעבור לתשלום

וואי זה פשוט טירוף
עד שמכניסים פרטי אשראי- אוזלים הכרטיסים
מה זה המרוץ החייתי הזה??
אנשים טועים! זה שהוא כותב לך אוחחחחחחח נגמרו המקומות זה לא אומר שהמקום שקנית נתפס כבר אלא זה קשור לכל מיני פעולות באתר! אם כבר הגעת לפרטי האשראי אז יש לך את המקום! אם כבר הצלחת להגיע לשלב התשלום זה אומר שיש לך מקום. גם לי היה אותו טעות! ואח"כ המשכתי והצלחתי ב"ה לקנות כרטיסים!

רושם כך: כבר המון זמן
1746520452471.png

מישהו מבטל לצפת בין12 ל5 ביום חמישי שיעדכן תודה

אנשים טועים! זה שהוא כותב לך אוחחחחחחח נגמרו המקומות זה לא אומר שהמקום שקנית נתפס כבר אלא זה קשור לכל מיני פעולות באתר! אם כבר הגעת לפרטי האשראי אז יש לך את המקום! אם כבר הצלחת להגיע לשלב התשלום זה אומר שיש לך מקום. גם לי היה אותו טעות! ואח"כ המשכתי והצלחתי ב"ה לקנות כרטיסים!
כמה זמן חיכית?

יש סכוי שיפתחו עו ד כרטיסים מבני ברק בשעות הערב ?

לא נכון,
הגעתי לתשלום וניסיתי
לא נתן לי
ניסיתי כמה פעמים וכשרעננתי ראיתי שהמקומות אזלו באמת

נראה לכם שיפתחו עוד כרטיסים מתי שהוא, זה פשוט לא נורמאלי אתמול ניסתי להזמין ולא הצלחתי והיום בבוקר שבאתי לקנות כרטיס כל הכרטיסים נגמרו... נראה שנושא הבטיחות אצל הפרויקט קצת
השַׁתְּבַשָּׁה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה