מצב
הנושא נעול.
מחפשים דחוף כרטיס למבוגר
מבית שמש עדיף (אם לא אז ירושלים / בני ברק )
ליום חמישי בשעות הבוקר (לא יאוחר מ12 בצהרים)
לשלוח פרטים ל
perfect42311 שטרודל ג'ימייל וכו'

מחפשת כרטיס אחד ליום חמישי בצהריים מירושלים
ניתן לפנות בפרטי או ב SHACH321 בגימל

נשארו 2 כרטיסים ליום חמישי בשעה 13:00 בצהרים מירושלים - ארזים, כרטיסים מבוגר - עלות כל כרטיס 58 שקל (מחיר עלות)

הכרטיסים נקנו על ידי, וכל הקודם זוכה.

נא לשלוח מספר טלפון (אפשר בפרטי) ואני יחזור.

מבני ברק נתיבות חסד מוכרים כרטיסים ב120 ש"ח לנסיעה מתי שרוצים!!!
מחר יש מכירה מוקדמת 0527133363 035787676
נסיעות מיום חמישי 2 בצהרים עד שישי 7 בבוקר!!
איך אפשר ל קנות מהם כרטיסים?
בטלפון זה ישר שולח להודעה שהמכירה היום בבית
אין מענה קולי
אפשר לקנות בטלפון?

נשארו 2 כרטיסים ליום חמישי בשעה 13:00 בצהרים מירושלים - ארזים, כרטיסים מבוגר - עלות כל כרטיס 58 שקל (מחיר עלות)

איך שולחים בפרטי

נמכר

להחלפה

מודיעין עילית
יש לי בשעה 22:00/21:00

להחלפה בכרטיס בשעה בשעה 23:00

זאת אומרת שלא עצר בכלל בכפר שמאי ובישובים הסמוכים ונסע לצומת מירון מכיוון האחר??
למה מהכיוון האחר
כנראה נסע מצומת חנניה ואחרי שהגיע לכיכר איפה שנכנסים לחניונים נכנס לשם ואחרי זה יצא לכיוון צפת איפה שצומת של התחנת דלק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה