עוסק במצוה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #2,801
אז למה לא עצר במושב מירון בכיכר בכניסה ורק עצר בצומת מירון?למה מהכיוון האחר
כנראה נסע מצומת חנניה ואחרי שהגיע לכיכר איפה שנכנסים לחניונים נכנס לשם ואחרי זה יצא לכיוון צפת איפה שצומת של התחנת דלק
אז למה לא עצר במושב מירון בכיכר בכניסה ורק עצר בצומת מירון?למה מהכיוון האחר
כנראה נסע מצומת חנניה ואחרי שהגיע לכיכר איפה שנכנסים לחניונים נכנס לשם ואחרי זה יצא לכיוון צפת איפה שצומת של התחנת דלק
כי הוא לא עובר שםאז למה לא עצר במושב מירון בכיכר בכניסה ורק עצר בצומת מירון?
איך אפשר ליצור איתך קשר?למכירה כרטיס מביתר בשעה 5 אחה"צ
050-4134895למכירה כרטיס מירושלים ב5 אחה"צ
אני מעוניין 0548408438למכירה כרטיס מביתר בשעה 5 א
אשמח לקנות, את ארבעתם, בלי להחליף.יש לי 4 כרטיסים מאליפלט בשעה 22:00,
אני מעוניין להחליף לשעה 19:00
את ארבעתם, או חלקם.
לך להופמן בירושליםדחוףף!!!
מחפשים לקנות כרטיס 1 מבית שמש / ירושלים / ביתר / בני ברק
יום חמישי 9-12 בבוקר
0527142311
תחב"צ / חברה פרטית
אפשר לרכוש טלפונית / באתר?לך להופמן בירושלים
לא יודע נראה לי שכןאפשר לרכוש טלפונית / באתר?
אנחנו לא גרים בירושלים
באמת מריח לא טוב....מישהו יודע או יכול להסביר
איך עובד הכרטיסים של
"נתיבות חסד" "הופמן"
הם מפרסמים שיש להם בכל השעות
מה הפשט בזה?
זה על חשבון אנשים שהיו יכולים לשלם חצי מחיר בתחבורה הציבורית, ולקבל את אותם כרטיסים?
מאיפה יש להם את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים