כללי כרטיס ביקור מעצבת פנים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כרטיס מרשים מאוד!
בנוגע לשירטוט גמני חושבת שאפ'חד לא מתעמק עד כדי כך ומזה מסיק על המקצועיות של האדריכלית...
רק שימי לב, בגב הכרטיס הרווח שבין הקצה בימין לטלפונים אינו שווה לרווח משמאל אל השם והאימייל

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שמסיקים מזה מסקנות על מקצועיות האדריכלית, רק שזה יראה כמו "פאשלה" בעיצוב, מכיוון שרואים שהתוכנית חצויה ולא הגיונית.
ואומנם אתם לא חלמתם לרגע להסתכל על התוכנית (שאגב, מה שרואים ממנה יפה מאוד) אבל אם זה מה שהיה מעסיק אתכם כרגע, דהיינו, הייתם בתהליך של שיפוץ או בנייה זה הדבר הראשון שהייתם מסתכלים עליו לדעתי - ומכיוון שזהו קהל היעד יש מקום לשינוי.
דרך אגב, אני מאמינה שגם למעצבת הפנים זה יתפוס מיד את העין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;352371:
יפה מאד!!

או לצבוע את השם/שם המשפחה בירוק כמו בריבוע.

מצטרפת, וגם אני חשבתי לגבי הפונט בעיקר הלועזי.
מקוורי מאד! יפה ומושך את העין. ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;352670:
לא אמרתי שמסיקים מזה מסקנות על מקצועיות האדריכלית, רק שזה יראה כמו "פאשלה" בעיצוב, מכיוון שרואים שהתוכנית חצויה ולא הגיונית.
ואומנם אתם לא חלמתם לרגע להסתכל על התוכנית (שאגב, מה שרואים ממנה יפה מאוד) אבל אם זה מה שהיה מעסיק אתכם כרגע, דהיינו, הייתם בתהליך של שיפוץ או בנייה זה הדבר הראשון שהייתם מסתכלים עליו לדעתי - ומכיוון שזהו קהל היעד יש מקום לשינוי.
דרך אגב, אני מאמינה שגם למעצבת הפנים זה יתפוס מיד את העין...
דעתי כדעת eden7115, בתנאי אחד...:
פרפקציוניסט אמיתי, שמוציא תחת ידיו כרטיס ברמה כזו, כדאי לו להקפיד ש ה כ ל יהיה מושלם, עד הפרט הזעיר ביותר.
אולם, במידה ואינך כזו - ניתן בהחלט להתעלם מההערה הנ"ל. :p

• הוסף לסימניות
לא רק שזה לא יעזור להכניס שם שירותים, יחידת הורים, סלון, ארון בגדים ומרפסת שירות עם מכונת כביסה.
אלא שלהכניס תוכנית מפורטת של דירה שלמה בשטח של 3סמ"ר יהפוך את הרעיון המוצלח לגיבוב בלתי ניתן לפיענוח ע"י עין אנושית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;352710:
לא רק שזה לא יעזור להכניס שם שירותים, יחידת הורים, סלון, ארון בגדים ומרפסת שירות עם מכונת כביסה.
אלא שלהכניס תוכנית מפורטת של דירה שלמה בשטח של 3סמ"ר יהפוך את הרעיון המוצלח לגיבוב בלתי ניתן לפיענוח ע"י עין אנושית.
לאו דווקא תוכנית שלמה. אבל מה שיש - שיהיה נכון ומדויק. (אינלי אף שמץ, כך שלא אוכל לנקוב בפרטים).
כלומר שוב, במידה ו... :p

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומשקף את המקצוע.
אגב, חיפשתי פה לוגו ולא מצאתי. - חשוב להכניס לוגו בכרטיס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;352710:

נראה כי עיצוב פנים הינו סינית עבורך...
חלומו של כל מעצב פנים לקבל "דירה ריבועית" לעיצוב.
שים לב שהחלק העליון השמאלי אינו מנוצל כלל לשחטח הדירה מכיוון שהוא כביכול חדר המררגות / הכניסה לבית. אם כל השטח הריבועי יהיה מנוצל יכולה לצאת תוכנית מדהימה.
בדר"כ דירת 2 חדרים מכילה חדר רחצה אחד, חדר שינה אחד, סלון פינת אוכל ומטבח (מכונת הכביסה מוסתרת בנישה/ארון בחדר הרחצה או מאחורי אחד מארונות המטבח). המהדרים יוסיפו שירותי אורחים ומרפסת שירות. בעקבות כך לא נראה לי שהתוכנית תראה כגיבוב בלתי ניתן לפענוח עין אנושית אלא כתוכנית ריאלית ואמיתית.

דרך אגב, מבחינתי שזו תהיה תוכנית לדירת סטודיו. כל עוד התוכנית הגיונית ומעניינת - מקובל עליי.

• הוסף לסימניות
א. אמא שלי מעצבת פנים ואבא שלי מפקח בניה
ב. אני מבין סינית (סתם זה בצחוק)
בכולופן, אני שומע מה שאת אומרת :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
אני מחזקת את מה שאמר קודמי אין צורך לתת רווח בי השם למשפחה הייתי צובעת את השם/שם המשפחה בירוק שווה ניסיון. מקורי ויפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה