כללי כרטיס ברכה למשפחה

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל לא מתעסקת עם גרפיקה לדפוס ובעיצובים לכן אני יודעת מראש שזה בטח לא ברמה ולא חדיש וכ"ו.

ובכל זאת, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת אם זה נורמלי המיקום של הכיתוב. או שזה ממש לא בא בחשבון.
האנשים שיקבלו את זה ישמחו בטוח בכל מקרה.
אבל אני לא סגורה שזה טוב כך.

אשמח לחוות דעתכם.

(לא הצלחתי להחליק את הרקע למרות שהסבירו לי...)

זה אמור להיות מודפס בגודל של תמונה על דף של תמונה.

קבצים מצורפים

• שירה-ומוטי-כרטיס-ברכה-תשעד.png
    KB 185.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
המיקום של הטקסט בסדר גמור.
ה"אפילו לא לדקה" הפירוש שלו לא מספיק מובן ברגע הראשון. אפשר להבין - שלא תחייכו אפילו לדקה.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1078457:
המיקום של הטקסט בסדר גמור.
ה"אפילו לא לדקה" הפירוש שלו לא מספיק מובן ברגע הראשון. אפשר להבין - שלא תחייכו אפילו לדקה.... :)

והכרטיס בסך הכל סביר?
לא מספיק?

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד... משהו טבעי ומשפחתי.

• הוסף לסימניות
שתחייכו ללא הפסקה
אפילו לא של דקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1078469:
מתוק נורא!!
איזה מותק של ילדות!!!!!

ילדים :)
וליתר דיוק - ילד וילדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה